geslaagd uno webinar

Geslaagde UNO Webinar Blijf de hacker voor. Bescherm met Microsoft’s SIEM en XDR

🔒 Is jouw organisatie klaar om zich te wapenen tegen cybercrime? Ontdek het in het UNO-webinar, waar experts Mark-Peter van Rijn, Angelo Lelieveld en Floris Weij gisteren een helder verhaal deelden over het effectief inrichten van verdedigingsmechanismen. Onze gastspreker Olivier van der Kruijf, Senior Cloud Solutions Architect en Security Expert bij Microsoft, geeft aan hoe slimme hackers op verraderlijke wijze zwakke plekken in zowel menselijk gedrag als technologie benutten. Leer in deze webinar hoe jij je daartegen kunt beschermen.

Naast de 8 basisveiligheidsmaatregelen is een grondige technische security check, met diepgaand inzicht in jouw IT-landschap en mogelijke risico’s, cruciaal. Alleen met zo’n analyse kun je proactieve tooling zoals SIEM en XDR van Microsoft effectief inrichten en inzetten. Maar met deze technische maatregelen is de verdediging niet compleet. De mens vormt het belangrijkste schild in de verdediging tegen cybercriminelen en het is dan ook van belang om een robuuste Human Firewall op te bouwen.

Met meer dan 130 inschrijvingen was ons webinar een groot succes. Investeer in de digitale veiligheid van jouw organisatie en bescherm jezelf tegen cyberdreigingen! Benieuwd naar wat je gemist hebt? Kijk de webinar terug!

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Customer Succes Team

070-3300010

Stel een vraag

E-mail