Microsoft Copilot 365 beschikbaar

Microsoft maakt AI-assistent Copilot beschikbaar voor alle organisaties

Microsoft heeft op 15 januari 2024 aangekondigd dat Microsoft 365 Copilot nu toegankelijk wordt voor bedrijven van elke omvang. Een grote stap want dankzij deze in Azure geïntegreerde tool kan elk bedrijf gemakkelijk met AI aan de slag.

Microsoft introduceert Copilot voor Microsoft 365 voor individuen en bedrijven, zonder beperkingen op het aantal gebruikers. Zo wil Microsoft de mogelijkheden van generative AI voor iedereen toegankelijk maken, zowel in werk als dagelijks gebruik. Microsoft Copilot wordt nu dus beschikbaar voor small and medium sized bedrijven met een Microsoft 365 Business Premium of Standard licentie zonder minimum afname van 300 seats. De E3 of E5 licentie is dus niet meer nodig. Voor Individuen wordt Copilot beschikbaar via de Copilot Pro licentie. Momenteel beantwoordt de AI-buddy alleen nog in het Engels, maar de Nederlandstalige versie volgt heel snel, aldus Microsoft.

Microsoft Copilot is de meest gebruiksvriendelijke en nuttige copiloot die je aan je zijde kunt hebben, want Microsoft Copilot genereert content, versterkt creativiteit en automatiseert cognitieve taken binnen een beveiligde omgeving. Deze AI-buddy verhoogt de productiviteit binnen jouw bedrijf tot wel 70% en bespaart je dus zeeën van tijd.

Wat doet Microsoft Copilot?

AI implementeren kan een behoorlijke uitdaging zijn, maar niet met Microsoft Copilot. Dankzij deze in Azure geïntegreerde tool kan elk bedrijf met AI aan de slag. Deze nieuwe AI-assistent helpt jou en je collega’s om meer te doen in minder tijd en dan vooral cognitief complexe zaken. De drijvende kracht achter deze assistent zijn Large Language Models (LLM’s) die zich met behulp van Microsoft Graph voeden met data uit jouw organisatie. Copilot verwerkt alle gegevens die in je Azure-cloud circuleren, het werkt met Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams en meer. De sterke taalmodellen zetten jouw woorden om in acties.

Geef Microsoft Copilot een opdracht en het schrijft documenten, maakt presentaties, stuurt mailtjes, vat Teams vergaderingen samen – het doet wat jij wil en sneller dan je ooit voor mogelijk hield. Alle specifieke voordelen op een rijtje en voorbeeldfilmpjes hoe Copilot werkt? Lees de BLOG Microsoft Copilot de Game Changer voor jouw bedrijf van Feico van der Meij

Get Ready for Microsoft Copilot met grip op je bedrijfsprocessen en data

Koppel je Microsoft Copilot aan jouw bedrijfsdoelstellingen, dan kan het hard gaan. Echter, één grote voorwaarde is dat je grip hebt op je bedrijfsprocessen en data. Want: garbage in is garbage out. Met onjuiste of onvolledige data en gebrek aan inzicht in processen geef je Copilot een valse start en benut je niet het potentieel. Als strategische Microsoft Solutions Partner willen wij je graag helpen het implementeren van deze innovatieve tool binnen jouw bedrijfsprocessen. Wil je meer weten over Copilot? Lees hier de blog van Feico en neem contact met ons op als je klaar bent voor de volgende stap!

Get Ready for Microsoft 365 Copilot

Ontdek wat Copilot voor jouw organisatie kan betekenen! Pas als je weet waar de behoefte is in jouw organisatie en je per afdeling hebt gedefinieerd hoe Copilot kan bijdragen, kun je de juiste stappen bepalen qua inrichting, adoptie en data governance. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Plan een vrijblijvende inspiratiesessie in om samen de waarde van Copilot voor jouw organisatie te verkennen!

Wij voelen ons verantwoordelijk voor jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens. Wil je weten hoe wij hiermee omgaan? Bekijk dan hier ons privacybeleid.
Microsoft Copilot 365

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Customer Succes Team

070-3300010

Stel een vraag

E-mail