UNO Adoptiejournaal Mei

UNO Adoptie Journaal- Mei

Ontdek de nieuwste features in Microsoft 365, speciaal voor jou geselecteerd!  Bekijk de video (klik hier) waarin Bart Landsmeer en Bas van Hoorn je meer leren over:

00:00 Intro
00:48 Microsoft Feed
01:29 Teams 2.0
02:20
Schakelen tussen tenants in Teams
03:06 Green Screen in Teams-meetings
03:54 Microsoft Co-pilot
(klik op timestamps om direct te kijken)

Maak kennis met Microsoft Co-pilot, de nieuwste, baanbrekende toevoeging aan Microsoft 365 die je helpt bij het creëren van documenten, spreadsheets en presentaties. Co-pilot is een assistent die werkt met behulp van AI en die tijdens het werken suggesties doet, taken kan automatiseren en je kan helpen bij het maken van betere beslissingen. Dit kan enorm veel tijdswinst opleveren. De exacte release datum is nog niet bekend, maar in dit Adoptie journaal benadrukt Bart Landsmeer hoe belangrijk het is om alvast na te denken in hoeverre je deze technologie wil omarmen, hoe je dit veilig met passende beleidsmaatregelen wil implementeren en hoe je je medewerkers in het gebruik kan ondersteunen! Heb je vragen hierover neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. 

Benieuwd naar nog meer ontwikkelingen binnen Teams en Microsoft? Volg dan UNO’s Adoptie Journaal en abonneer je op UNO’s Youtube’s kanaal, daar krijg je meer inzicht in de laatste Microsoft 365 en Teams nieuwtjes. Klik hier 
 Veel plezier met kijken!

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Customer Succes Team

070-3300010

Stel een vraag

E-mail