Proces automatisering

UNO Webinar: Procesautomatisering? Versnel je digitale groei in 4 stappen met het Microsoft Power Platform. Schrijf je snel in voor UNO’s webinar!

Als wendbare organisatie wil je efficiënt en snel kunnen werken en snel kunnen schakelen. Je wilt geen tijd kwijt zijn aan routinematige tijdrovende taken zoals bijvoorbeeld het proces rond het goedkeuren van offertes of HR-activiteiten rond het in en uit dienst treden van medewerkers. Het Microsoft Power Platform biedt nu die mogelijkheid. Dit is een low/no-codeplatform, waarmee het mogelijk is om met beperkte kennis van programmeren routinematige processen te automatiseren. Maar is het ook echt zo gemakkelijk?

In deze UNO webinar lichten Feico van der Meij, Bart Landsmeer en Gijs Wibier, in een helder verhaal uit wat het Microsoft Powerplatform voor jouw organisatie kan betekenen en hoe je het in 4 stappen veilig en gecontroleerd alleen die processen automatiseert die ook qua business-value maximaal renderen. Meer weten? Schrijf je dus snel in voor deze webinar op donderdag 15 september om 10.00 uur. Klik hier

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Customer Succes Team

070-3300010

Stel een vraag

E-mail