Procesautomatisering?
Versnel je digitale groei in 4 stappen met het Microsoft Power Platform

Webinar: Donderdag 15 september om 10.00 uur

Donderdag 15 september om 10.00 uur

Routinematige bedrijfsprocessen sneller automatiseren met low/no-code software

Als wendbare organisatie wil je efficiënt en snel kunnen werken en snel kunnen schakelen. Je wilt geen tijd kwijt zijn aan routinematige tijdrovende taken zoals bijvoorbeeld het proces rond het goedkeuren van offertes of de HR-activiteiten rond het in en uit dienst treden van medewerkers. Het Microsoft Power Platform is een no-/ low-codeplatform, waarmee het mogelijk is om met beperkte kennis van programmeren routinematige processen te automatiseren.  Dit levert kostenbesparing en flexibiliteit op en oplossingen binnen het Power Platform zijn beter in te passen in je beleid én beter controleerbaar. Dit omdat het geheel in Microsoft 365 is geïntegreerd. Hiermee is een deur geopend voor veel organisaties om snel softwareoplossingen te ontwikkelen voor de vragen die ontstaan bij de business. Maar is dat ook echt zo gemakkelijk en hoe pak je zoiets aan? Meer weten? Schrijf je in voor deze webinar op donderdag 15 september om 10.00 uur.

Wat ga je leren?

Het Microsoft Power Platform met Proces Automation software kan je digitale groei versnellen, mits goed toegepast. Bij UNO hebben we daarom een helder 4 stappenplan ontwikkeld waarmee je veilig en gecontroleerd alleen die processen automatiseert die ook qua business-value maximaal renderen. Juist deze integrale aanpak is essentieel voor het succes. Je zet namelijk niet alleen de software oplossing centraal, maar start vanuit de business en neemt daarbij ook de benodigde kennis en vaardigheden van de gebruikers mee. Zo worden je bedrijfsprocessen en activiteiten efficiënt en ga je écht slim samenwerken. Als strategische IT partner kan UNO je daarbij helpen.

Automatiseren met het Microsoft Powerplatform is kinderspel! Of misschien toch niet?

Met het Microsoft Powerplatform is softwareontwikkeling zonder programmeerkennis dichterbij dan ooit. Toch blijkt het in de praktijk moeilijker dan verwacht. Waar ligt dit aan? En is procesautomatisering dan wel iets voor jouw organisatie?
Bart Landsmeer, Consultant UNO

In vier stappen met het Microsoft Powerplatform je digitale groei versnellen

Ook procesautomatisering benodigt een integrale aanpak waar business en IT bij elkaar komen. Welke stappen komen hierbij kijken? En hoe ziet de vertaling van procesanalyse naar het ontwikkelen van een softwareoplossing eruit? Met behulp van onze aanpak en aansprekende een casus licht Gijs bovenstaande toe.
Gijs Wibier, Cloud Consultant UNO

Procesautomatisering in de praktijk: waar begin je en wat levert het op?

Hoe overtuig ik mijn organisatie? Welke voorwaarden moet je creëren om met procesautomatisering te beginnen? In een vraaggesprek delen wij onze best practices zodat jouw organisatie hiermee aan de slag kan
Gijs Wibier, Cloud Consultant UNO & Bart Landsmeer, Consultant UNO

Praktische informatie

Datum 15 september 2022
Tijd 10.00 uur tot 11.00 uur

De webinar vindt online plaats en de aanmeldlink ontvang je via de mail.
(Niet ontvangen? Check je spam mailbox)

Schrijf je in voor
Webinar: Procesautomatisering? Versnel je digitale groei in 4 stappen met het Microsoft Power Platform

Wij voelen ons verantwoordelijk voor jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens.
Wil je weten hoe wij hiermee omgaan? Bekijk dan hier ons privacybeleid.
Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt
  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail