Succesvol en veilig samenwerken met externen in Microsoft 365

Webinar: Donderdag 23 maart om 10.00 uur

Donderdag 23 maart om 10.00 uur

Veilig extern delen binnen Microsoft 365: 4 opties en overwegingen voor succesvolle implementatie

Wil je veilig samenwerken met externe partijen zonder zorgen over schaduw IT en datalekken? Ontdek hoe je dit kan doen binnen je Microsoft 365 omgeving waar je op een veilige en gecontroleerde manier bestanden deelt met partners, zusterbedrijven, projectorganisaties, leveranciers, sollicitanten en anderen die geen account hebben in jouw omgeving. Tijdens ons webinar bespreken we 4 manieren van veilig extern delen binnen Microsoft 365, ondersteund met live demo’s en met focus op de nieuwste B2B koppeling. Ontdek welk scenario het beste bij jouw organisatie past en leer waar je aan moet denken voor een succesvolle implementatie. Schrijf je nu in!

Wat kan je leren?

  • 4 manieren om extern te delen binnen Microsoft 365 en ondervinden welk scenario het beste bij jouw organisatie/ situatie past
  • De noodzaak om beleid, training en beveiligingsmaatregelen te implementeren voor een succesvolle inrichting en implementatie.
  • Het belang van effectieve samenwerking en communicatie in moderne zakelijke omgevingen.

Waarom intensiever samenwerken en informatie delen zo belangrijk is.

IT-ontwikkelingen worden gedreven door de behoefte aan samenwerking en het delen van informatie. Als organisatie moet je deze behoefte serieus nemen en samen met IT op zoek gaan naar een oplossing om schaduw IT en bedrijfsrisico's, zoals datalekken, te voorkomen. In ons webinar gaan wij verder in op de geschiedenis van deze ontwikkeling en de gevaren ervan.
Elwin Vreugdenhil, Business Development manager UNO

De 4 verschillende manieren van extern samenwerken, ondersteund met live demo's.

Steeds meer organisaties gebruiken het Microsoft 365 platform, waarin efficiënt met elkaar samenwerken een belangrijk speerpunt was en nog steeds is. Medewerkers willen deze manier van samenwerken ook met externe partijen kunnen gebruiken, zoals zusterorganisaties, projectorganisaties en samenwerkingsverbanden die veel en intensief met elkaar samenwerken. In ons webinar behandelen wij 4 manieren van veilig samenwerken informatie delen en samenwerken op individueel- en organisatieniveau, met belangrijke scenario’s, do's and don'ts en ondersteund met live demo's. Zo bepaal jezelf welke optie van samenwerken het best bij jouw organisatie past. Tim Poelenjee, Project Engineer UNO

Waar moet je aan denken voor een succesvolle inrichting en implementatie?

Wanneer je weet welke manier van samenwerken het best bij jouw organisatie past, is het ook belangrijk stil te staan bij de inrichting van de gekozen oplossing. Bij iedere grote verandering in de IT-omgeving kijken wij bij UNO naar een aantal disciplines om in te schatten wat extra aandacht nodig heeft. Security is uiteraard een hele belangrijke, maar denk ook aan governance, compliance of het trainen van de medewerkers. Bij iedere manier van extern delen is het belangrijk om hiermee rekening te houden om zo de oplossing op een veilige en effectieve manier te implementeren.
Linette Klap, Consultant UNO

Praktische informatie

Datum 23 maart 2023 Tijd 10.00 uur tot 11.00 uur
De webinar vindt online plaats en de aanmeldlink ontvang je via de mail. (Niet ontvangen? Check je spam mailbox)

Schrijf je in voor
Webinar: Succesvol en veilig samenwerken met externen in Microsoft 365

Wij voelen ons verantwoordelijk voor jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens.
Wil je weten hoe wij hiermee omgaan? Bekijk dan hier ons privacybeleid.
Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt
  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail