Haal meer uit je Teams omgeving!

Een one-stop shop voor slimmer en sneller samenwerken

Webinar: Donderdag 29 juni om 10.00 uur

Donderdag 29 juni om 10.00 uur

Transformeer Microsoft Teams in een one-stop shop voor slimmer en sneller samenwerken!

Microsoft Teams is een krachtige applicatie, die fungeert als een centrale hub voor al je informatie waardoor je productiever en efficiënter kunt samenwerken. Veel organisaties zijn aan de slag gegaan met deze applicatie zonder goed stil te staan bij belangrijke strategische, technische en functionele keuzes bij de inrichting. Hierdoor wordt Teams vaak in beperkte mate gebruikt, waardoor het volledige potentieel onbenut blijft. Maar hoe richt je Microsoft Teams het beste beleidsconform en veilig in zodat je tijd en geld bespaart? Ontdek in deze webinar hoe je Teams kunt transformeren in een one-stop shop, een toolkit waarmee jouw medewerkers slimmer en sneller samenwerken. Geef je snel op!

Wat kan je leren?

  • Strategische keuzes, die je moet maken om Teams zo in te zetten dat het je business echt versterkt. Bepaal o.a. welke functie Teams in je organisatie moet vervullen.
  • De belangrijkste technische keuzes voor een succesvolle inrichting van Teams. In een demo laten we zien hoe je een Teams omgeving kunt opbouwen met praktische tips die je productiviteit verhogen met behulp van geïntegreerde Apps voor meeting notes, planboards en meer.
  • Het belang van het implementeren van beleid, training en beveiligingsmaatregelen voor een optimaal gebruik van Teams, zowel intern als extern.
  • Handige richtlijnen voor het opstellen van een Teams etiquette en governance checklijst

Waarom de juiste strategische keuzes essentieel zijn om het volledige potentieel van Teams te benutten?

Om Microsoft Teams optimaal te benutten, is het belangrijk om strategische keuzes te maken. Waarom gebruik je Teams als moderne werkplek en welke functie kan het vervullen binnen je organisatie. Dit betekent dat je duidelijke doelen stelt, de behoeften van je team identificeert en een goede implementatiestrategie bepaalt. Met een slimme aanpak zorg je ervoor dat Teams naadloos geïntegreerd wordt in je dagelijkse werkzaamheden, wat leidt tot betere samenwerking en hogere productiviteit. Elwin Vreugdenhil, Business Development manager

Hoe richt je Teams optimaal in om zo productief mogelijk te werken?


Teams optimaal gebruiken als moderne werkplek? Leer aan de hand van een demo hoe je Microsoft Teams het beste kunt inrichten. Denk aan keuzes over samenwerken met externen, naleven van beleid en het goed kunnen beheren van je Teams. Maar ook de samenhang van data, applicaties en communicatie die binnen je Team samenkomt.
Bart Landsmeer, Consultant Techniek

Hoe zorg je voor een beheersbare Teams -omgeving en een optimale adoptie door medewerkers?

Van Teams een fijne werkplek voor iedereen maken én gecontroleerd laten uitrollen? Dat kan. Leer aan de hand van een ‘Governance checklist’ hoe je Teams compliant maakt aan security en beleidskaders en de Teams-omgeving nog steeds beheersbaar blijft voor jouw organisatie.
Bart Landsmeer, Consultant Techniek

Praktische informatie

Datum 29 juni 2023
Tijd 10.00 uur tot 11.00 uur

De webinar vindt online plaats en de aanmeldlink ontvang je via de mail.
(Niet ontvangen? Check je spam mailbox)

Schrijf je in voor
Webinar: Haal meer uit je Teams omgeving!

Wij voelen ons verantwoordelijk voor jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens.
Wil je weten hoe wij hiermee omgaan? Bekijk dan hier ons privacybeleid.
Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt
  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail