PAX

Stichting Vredesbeweging PAX staat voor vrede. Samen met mensen in conflictgebieden en betrokken burgers wereldwijd werkt PAX aan een menswaardige, democratische en vreedzame samenleving, overal in de wereld. De vredesorganisatie brengt mensen bij elkaar die voor vrede durven te gaan. Iedereen die in vrede gelooft, kan iets voor vrede doen: van het versturen van een email aan Tweede Kamerleden tot het steunen van vredesactivisten in conflictgebieden. PAX is ervan overtuigd dat al die beetjes durf uiteindelijk optellen tot vrede.

‘Een goed werkend netwerk helpt het uitvoeren van vredeswerk’

Als Officemanager is Ruud van Piggelen mede verantwoordelijk voor het IT- beleid van PAX. Ruud is onze contactpersoon sinds het najaar van 2007, toen we als externe systeembeheerder de verantwoordelijkheid kregen voor het goed functioneren van alle IT-systemen die PAX gebruikt in hun dagelijkse werk.

‘In 2007 kreeg het samenwerkingsverband van beide vredesbewegingen IKV en PAX steeds meer vorm. In een intensief traject is die zomer UNO naar voren gekomen als de beste keuze voor opzetten en uitvoeren van goed werkende IT’, vertelt Ruud. ‘We wilden bewerkstelligen dat een goed werkend netwerk geen belemmering zou vormen voor het uitvoeren van het vredeswerk. Er is gekozen voor een Citrix-omgeving zodat PAXmedewerkers vanuit twee kantoorlocaties in Nederland, vanuit huis, tijdens dienstreizen en vanuit kantoren in Jordanië en Kenia te allen tijde goed zouden kunnen werken.’

PAX is een kleine vijftien jaar later nog altijd tevreden. Ruud: ‘Met wekelijks een vaste medewerker één dag op locatie en middels intensieve contacten met het accountteam bij UNO kunnen we ook nu nog altijd spreken van een prima functionerend IT-systeem. De medewerkers van UNO tonen betrokkenheid, hebben veel expertise en kennen onze organisatie inmiddels als geen ander.’

‘Een goed werkend netwerk helpt het uitvoeren van vredeswerk’

— Ruud van Piggelen, PAX voor de Vrede

Whitepaper

Hoe wendbaar is jouw organisatie? Ontdek de 5 redenen om als Goede Doelen organisatie de overstap te maken naar de moderne werkplek.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens. Wil je weten hoe wij hiermee omgaan? Bekijk dan hier ons privacybeleid.

Waarom UNO?

UNO: Bruggenbouwer tussen mens en techniek.

UNO biedt kennis en advies door ruim 20 jaar ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring bij veel grote organisaties waar veilige onderlinge verbinding en mensgerichte IT-support van belang is (o.a. Nederlandse Hartstichting, Avalex, het Oranje Fonds, Stichting Rijswijkse kinderopvang en Jantje Beton).

UNO zet de gebruiker centraal

De mens/gebruiker staat centraal in al onze totaaloplossingen, inclusief telefonie en verbindingen.

UNO biedt een moderne en veilige werkplek

Werkplek van de Toekomst met de nieuwste IT-, Cloud-, on premise- en/of hybride-oplossingen.

UNO biedt doorlopende Cloud Adoptie

UNO Cloud Adoptie: eindgebruikers leren de Cloud / de technische oplossing daadwerkelijk omarmen, zodat ze er efficiënt mee kunnen werken.

UNO maakt IT leuk!

We proberen IT voor iedereen zo leuk mogelijk te maken door alles zoveel mogelijk met een knipoog te doen. Samenwerken met UNO voelt alsof we collega’s zijn!

UNO Explore & Innovate houdt je op de hoogte van laatste IT-trends

Altijd op de hoogte van de laatste IT-trends dankzij UNO Explore & Innovate programma.

Klant cases

Oranjefonds

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail