UNO is al meer dan 5 jaar de vaste IT-partner van Stichting The Hague Security Delta ( HSD).  Daar zijn we trots op. Opmerkelijk om een klant te hebben die zelf een platform voor digitale veiligheid biedt, waarvan UNO natuurlijk ook weer lid is. Joris den Bruinen, directeur van de HSD geeft aan hoe zij deze samenwerking ervaren.

‘‘Met UNO volledig ontzorgd op IT gebied met volle aandacht voor cyber security”

“Vanaf het begin heeft de HSD één maar doel: Volledige ontzorging op IT gebied met met volle en serieuze aandacht voor cyber security in de UNO dienstverlening. Voor de HSD zou het natuurlijk ondenkbaar zijn om gehacked te worden. Dit kan je alleen neerleggen bij een partner die je geheel vertrouwd. Natuurlijk neemt de HSD soms ook wel eens de proef op de som door dit te testen. Gelukkig komt UNO sterk uit deze testen. Dit in combinatie met UNO’s plannen om haar veiligheidspropositie nog verder uit te bouwen, versterkt de samenwerking alleen maar”. (Meer weten klik op diensten- security).

“Met UNO’s werkplek van de toekomst was HSD al voor corona geheel over in de cloud met Teams”

“UNO ontzorgt daadwerkelijk volledig op IT-gebied. Dat doet zij door een perfect samenspel van drie afdelingen, die het op hun eigen gebied elk heel goed doen en de andere afdelingen ook de ruimte geven voor hun expertise. We hebben het hier ten eerste over de supportdesk die altijd goed luistert, meedenkt en pas dan advies geeft. Zo word je op een heel goed technisch niveau direct concreet geholpen aan de telefoon. Op de supportdesk zijn niet alleen eerstelijns maar ook tweedelijns supportmedewerkers aanwezig. Als men een keer geen direct antwoord heeft op onze vraag, wordt duidelijk aangegeven dat ze het gaan uitzoeken en er op terugkomen.  Ten tweede biedt de directie van UNO een duidelijke meerwaarde in het bepalen van de strategie, zeker die van de lange termijn. Ten slotte onderhoudt accountmanagement een goede relatie met ons, geven zij veel proactief advies en coördineren zij de samenwerking.”

Welke bijdrage levert UNO volgens Joris den Bruinen?

  1. Volledige ontzorging op It gebied
  2. Goed pro-actief advies, door goed te luisteren
  3. Zeer adequate goede helpdesk die je concreet verder helpt
  4. Goed advies als gevolg van goede onderlinge samenwerking tussen UNO’s servicedesk, accountmanagement en directie

Over Stichting The Hague Security Delta

Stichting The Hague Security Delta (HSD) is het nationale veiligheidscluster. Bedrijven, overheden en kennisinstellingen werken er samen aan innovatieve veiligheidsoplossingen. Hiervoor delen zij hun kennis en vraagstukken op gebied van cybersecurity, nationale en stedelijke veiligheid, bescherming van vitale infrastructuur en het forensisch werkveld. De HSD-partners hebben als gezamenlijk doel een veiligere wereld, meer bedrijvigheid en meer banen. De HSD Campus, het nationaal innovatiecentrum voor veiligheid in Den Haag, is het kloppend hart.

Met UNO volledig ontzorgd op IT gebied met volle aandacht voor cyber security

— Joris den Bruinen, directeur HSD

Whitepaper

Veilig Thuiswerken? Houd je data veilig, zowel binnen als buiten je organisatie en let op deze vijf beveiligingsvereisten!

Wij voelen ons verantwoordelijk voor jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens. Wil je weten hoe wij hiermee omgaan? Bekijk dan hier ons privacybeleid.

Klant cases

Hartstichting
Balmain hair couture

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail

Houd grip op je data en documenten met de data labels van Microsoft! Lees nu in de nieuwe BLOG van Linette Klap, Consultant bij UNO, welke drie oplossingen Microsoft hiervoor biedt.