FunX is de radiozender vóór en dóór jongeren. Muziek is de basis. FunX draait de mix van de straat. Een unieke mix van mainstream muziek en muziekstijlen die alleen bij FunX te horen zijn zoals Arabische raï, Turkse popmuziek, Asian undergroud, Latin en veel reggae, zonder daarbij het Nederlandse talent over het hoofd te zien. Ook in de informatieve programma’s van FunX bepalen jongeren de mix. Lifestyle en relaties, maatschappelijke kwesties en cultuur; op hun manier. Welkom bij jezelf! FunX is overtuigend marktleider in de randstad onder jongeren in de leeftijd van 15 tot 35 jaar, de consument van vandaag en morgen.

Monitoring: ‘Bij problemen die we zelf niet kunnen oplossen’

Rob Scholtes is Coördinator Techniek bij FunX. Hij is samen met zijn collega Jeroen Leering verantwoordelijk voor alle techniek binnen het mediabedrijf. Naast het Dalet audiosysteem is dat ook alle kantoorautomatisering. Rob heeft eerder bij onder andere de NOS, RTV West en RTV Rijnmond gewerkt.

‘Hoewel we bij FunX veel IT-werkzaamheden zelf doen, is het belangrijk dat we een vangnet hebben voor de momenten dat de nood het hoogst is of als er problemen zijn die wij zelf niet kunnen oplossen,’ zegt hij ‘Dankzij onze samenwerking met UNO  hebben we het vertrouwen dat onze servers 24/7 in de gaten worden gehouden. Ze hebben veel kennis in huis om problemen te voorkomen en tijdig op te lossen als dat nodig is. Voor Funx is UNO een fijne sparringpartner met wie  IT-kennis kunnen uitwisselen en van wie we producten aangeboden krijgen die een radiostation als FunX nodig heeft.’

 

‘UNO is een fijne sparringpartner met wie wij IT-kennis kunnen uitwisselen’

— Rob Scholtes, FunX

Whitepaper

Hoe wendbaar is jouw organisatie? Ontdek de 5 redenen om als mkb-bedrijf de overstap te maken naar de moderne werkplek.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens. Wil je weten hoe wij hiermee omgaan? Bekijk dan hier ons privacybeleid.

Waarom UNO?

UNO: Bruggenbouwer tussen mens en techniek.

UNO biedt kennis en advies door ruim 20 jaar ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring bij veel grote organisaties waar veilige onderlinge verbinding en mensgerichte IT-support van belang is (o.a. Nederlandse Hartstichting, Avalex, het Oranje Fonds, Stichting Rijswijkse kinderopvang en Jantje Beton).

UNO zet de gebruiker centraal

De mens/gebruiker staat centraal in al onze totaaloplossingen, inclusief telefonie en verbindingen.

UNO biedt een moderne en veilige werkplek

Werkplek van de Toekomst met de nieuwste IT-, Cloud-, on premise- en/of hybride-oplossingen.

UNO biedt doorlopende Cloud Adoptie

UNO Cloud Adoptie: eindgebruikers leren de Cloud / de technische oplossing daadwerkelijk omarmen, zodat ze er efficiënt mee kunnen werken.

UNO maakt IT leuk!

We proberen IT voor iedereen zo leuk mogelijk te maken door alles zoveel mogelijk met een knipoog te doen. Samenwerken met UNO voelt alsof we collega’s zijn!

UNO Explore & Innovate houdt je op de hoogte van laatste IT-trends

Altijd op de hoogte van de laatste IT-trends dankzij UNO Explore & Innovate programma.

Klant cases

Oranjefonds

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail