Multi Craft security awareness

Geslaagde UNO Security Awareness training bij Multi Craft

De cursisten waren enthousiast over de sessie mede omdat het praktische tips geeft voor betere beveiliging van je privéaccounts en waar je op moet letten bij een phishing mail.”

Cyberaanvallen zijn tegenwoordig aan de orde van de dag en vormen een enorme bedreiging voor grote én kleine bedrijven. Hoe goed je je beveiliging ook technisch hebt afgedekt met firewalls, multi factor authenticatie en next-generation virusscanners, de menselijke invloed blijft het grootste risico voor datalekken.

“Hergebruiken van wachtwoorden is een groot beveiligingsrisico, maar toch gebeurt het wel eens. De bewustwording uit de sessie heeft ertoe geleid dat deelnemers hier direct mee aan de slag zijn gegaan.”

Uitzendorganisatie Multi Craft, al meer dan 20 jaar klant bij UNO, is zich bewust van de noodzaak om zich goed te beveiligen tegen cyberdreigingen. Naast de technische upgrade van de security en uitbreiding van het IT-beleidsplan is recent ook een zeer geslaagde aftrap geweest van de UNO security awareness training. Bart Landsmeer, consultant bij UNO, is twee dagen op locatie geweest om de medewerkers te trainen.  Commercieel directeur Ron Kistemaker kijkt hier dan ook met een goed gevoel op terug!

“Binnen de uitzendbranche is correct omgaan met persoonsgegevens van uitzendkrachten belangrijk. Dat vinden we allemaal, maar het is wel belangrijk om bewustwording regelmatig te creëren over de rol en verantwoordelijkheid die eenieder hierin heeft.”

“Multicraft is zich bewust van de gedeelde verantwoordelijkheid en houden elkaar scherp door informatie met elkaar te delen over rondgaande phishing mail.”

UNO staat voor een integrale IT-beveiligingsaanpak met strategische, technische en functionele maatregelen. Vandaar dat onze Security Awareness Training zowel focust op bewustzijn en kennis van medewerkers, als op daadwerkelijke verandering binnen de bedrijfscultuur én integratie van security awareness in het beleid. Alleen zo creëer je een succesvolle human firewall en verklein je het risico op  geslaagde ransomware aanvallen en reputatieschade.

Klik hier voor meer informatie over security awareness trainingen of bel ons op 070-3300010.

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Customer Succes Team

070-3300010

Stel een vraag

E-mail