20240521-Copilot-Werkdag-Alex

Alex Moraru, Manager Finance: Mijn ideale werkdag met Copilot

Ontdek de kracht van Copilot voor Microsoft 365: Je persoonlijke AI-Buddy

Als Manager Finance ben je onmisbaar in de dynamiek van je bedrijf. Je hebt contact met allerlei afdelingen, beoordeelt voorwaarden, leest documenten en zorgt dat de cijfers kloppen. Microsoft Office is daarbij essentieel, en dat is precies waar Microsoft Copilot voor 365 jouw werk makkelijker maakt.

Na het succesverhaal van onze Marketing Manager Leonie Cuypers, laat Finance Manager Alex Moraru zien hoe Copilot een gamechanger kan zijn in je dagelijkse werk. We nemen je mee in een voorbeeld van zijn dag en laten zien hoe Copilot helpt en welke commando’s je kunt gebruiken om je werk te boosten.

Met Copilot voor Microsoft 365, de innovatie in zakelijke productiviteit, kun je:

  • Documenten schrijven en presentaties in elkaar zetten
  • E-mails sorteren en versturen
  • Teams-vergaderingen notuleren en samenvatten

Dit alles gebeurt razendsnel binnen een veilige omgeving. Copilot is je meest handige AI-maatje die niet alleen tijd bespaart, maar ook de productiviteit binnen je bedrijf enorm kan verhogen.

Een succesvolle implementatie van Copilot voor Microsoft 365 vraagt om een goede voorbereiding. Ben je klaar om je technische omgeving en collega’s klaar te stomen voor deze innovatie? In onze inspiratiesessies leggen we in drie simpele stappen uit hoe je dit aanpakt. Alleen met de juiste voorbereiding kun je het volle potentieel van Copilot benutten en kan ook jouw ideale werkdag er zo uitzien. 

In onze inspiratiesessie leggen we je in 3 overzichtelijke stappen uit hoe je dit doet. Alleen met de juiste voorbereiding kan je het volledige potentieel van Copilot benutten en kan jouw ideale werkdag er ook zo uit zien. Wij helpen je hier graag bij.

Geef je nu op voor UNO’s Copilot inspiratiesessie op 6 juni of 4 juli. Klik hier

 

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Customer Succes Team

070-3300010

Stel een vraag

E-mail