Voorkom Cybercrime met een sterke Human Firewall

Een collega die nietsvermoedend op een schadelijke link klikt, accountgegevens achterlaat of documenten met kwaadaardige scripts opent; het overkomt bedrijven dagelijks en vergroot de kans op cyberinbraken. Hoe sterk je firewalls ook zijn en hoeveel multifactor-authenticatie je ook toepast, een onschuldig foutje is zo gemaakt. Met de Security Awareness Training van UNO verklein je het risico dat medewerkers per ongeluk iets doen waarmee de cyberveiligheid van de organisatie in het gedrang komt.

UNO staat voor een integrale IT-beveiligingsaanpak met strategische, technische en functionele maatregelen. Daarom focust onze Security Awareness Training zowel op bewustzijn en kennis van medewerkers, als op daadwerkelijke verandering binnen de bedrijfscultuur én integratie van security awareness in het beleid. Zo creëer je een succesvolle human firewall en verklein je het risico op geslaagde ransomware-aanvallen en reputatieschade.

De training bestaat uit drie onderdelen.
  1. De gebruikerstraining is gericht op het herkennen van gevaren en adequaat handelen bij incidenten.
  2. Met onze halfjaarlijkse phishingcampagnes testen we de organisatie en meten we de volwassenheid op het gebied van cyberveiligheid.
  3. Met de Security Awareness Kennisbank borgen we een brede en blijvende kennisoverdracht binnen de organisatie met instructievideo’s over cyberrisico’s, herkenning en preventie.
Wil jij jouw organisatie ook beschermen met een human firewall? Bekijk de pagina over onze Security Awareness Training en neem contact op met een van onze security experts. KLIK HIER

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Customer Succes Team

070-3300010

Stel een vraag

E-mail