UNO stage

Een stage bij UNO, jij bent in de lead!

UNO als incubator voor talent. Stagiaires zijn bijzonder belangrijk voor UNO, vanwege hun vernieuwende perspectieven, creatieve ideeën en hun verkenning van nieuwe technologieën. We proberen ze dan ook volop kansen te bieden voor hun persoonlijke ontwikkeling en het maken van een impact binnen onze organisatie. Voor Marije, we spraken haar eerder bij een tafelgesprek, zit de stageperiode er bijna op. Marije, hoe heb jij je stage ervaren?

“Mijn tijd bij UNO was echt een eye-opener! Super leerzaam, ontzettend leuk en het gaf me een uniek inkijkje in het bedrijfsleven. Ik had niet gedacht dat ik zoveel zou leren en tegelijkertijd zoveel plezier zou hebben.”

In haar periode bij UNO heeft Marije zich gefocust op een onderzoek naar de IT-processen, en de bedrijfsprocessen die daarmee te maken hebben, bij een klant.
“Ik heb voor mijn onderzoek meerdere mensen binnen het MT en enkele medewerkers van de organisatie gesproken. Dat, en mijn deskresearch, heeft uiteindelijk geleid tot een onderzoeksrapport met alle gesignaleerde problemen.”
Daar stopt haar opdracht natuurlijk niet. Het onderzoek is geanalyseerd en donderdag gaat ze het adviesrapport presenteren, een overzichtelijk document waarin de situatie wordt geanalyseerd en zij haar advies kan gegeven voor mogelijke oplossingen.
“Het is zo gaaf dat ik echt eigenaar ben van deze case. Van begin tot eind in de lead, dat had ik van tevoren echt niet gedacht. Ik denk dat daar ook een kracht van UNO zit, je werkt hier als stagiaire heel erg zelfstandig. Door alle gesprekken met de klant, ben ik bijvoorbeeld heel erg gegroeid in mijn communicatie.”
Ten slotte, heb je nog een tip voor toekomstige stagiaires?

Blijf je zelf, het is een open, informele organisatie waar je juist jezelf kan zijn. Doe dat ook, dan kan je je gewoon lekker focussen op waar je goed in bent. O, en wees niet bang om hulp te vragen, iedereen wil je helpen!

Meer weten over onze stage mogelijkheden?

nina van der pieterman recruiter bij UNO Wil je graag meer weten over de mogelijkheden bij UNO tijdens of vlak na je opleiding? Neem dan contact op met onze recruiter via +31612417370 of kijk op UNO’s werkenbij site.

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Customer Succes Team

070-3300010

Stel een vraag

E-mail