UNO wenst jou een fantastisch 2024

UNO wenst je een fantastisch 2024 vol inspiratie en groei toe!

Terugkijkend op 2023, mogen we trots zijn op een succesvol jaar vol hoogtepunten met het vieren van ons 25-jarig jubileum als bijzondere mijlpaal. Tijdens de zonovergoten Ocean Race op de Eendracht hebben we hierop getoost, terwijl de hightech boten met ongekende snelheden voorbijvoeren. Een onvergetelijke klantendag.
Over technologie en spectaculaire groei gesproken; De opkomst van AI en Microsoft Copilot opent de deur naar baanbrekende groei en transformatie. Niets doen is geen optie; Wellicht heb jij dit inzicht ook opgedaan tijdens ons event Get Ready for AI en MS Copilot afgelopen november. Ook in het nieuwe jaar organiseren we inspiratiesessies om je te helpen serieuze stappen te zetten met AI in jouw bedrijf. Wil je je vast voorbereiden? Neem dan een kijkje op de nieuwe servicepagina AI & Data.
Wat heeft 2024 nog meer in petto? Het mag dan een minder sexy onderwerp zijn dan AI, maar juist in tijden van technologische groeispurts, moeten we waakzaam blijven voor de dreiging van cybercrime. De overheid voert niet voor niets scherpere wet- en regelgeving in de vorm van NIS2. Cyberveiligheid is een gezamenlijke inspanning die we moeten omarmen. Met onze SOC en de technologie van MS Sentinel waarborg je veiligheid binnen jouw organisatie. Maar onderschat (onbewuste) menselijke betrokkenheid van collega’s niet.
Tot slot willen wij specifiek onze dank uitspreken naar jou. Dank voor het vertrouwen in UNO en voor de samenwerking. Het vertrouwen van klanten als jij stelt ons namelijk in staat verder te bouwen aan ons team en onze dienstverlening. In het voorjaar gaan wij verhuizen naar een nieuw kantoor in Rijswijk zodat wij ook komend jaar onze groei kunnen doorzetten.
Op naar een succesvol 2024!
Mark-Peter van Rijn en Feico van der Meij

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Customer Succes Team

070-3300010

Stel een vraag

E-mail