Ai event in hsd

UNO’s event Are You ready for AI and Microsoft Copilot bij HSD campus met Remy Gieling groot succes!

We zijn allemaal nog aan het nagenieten van het succesvolle AI-event in de innovation room van de HSD gisteren! In een helder verhaal gaven Feico van der Meij (Directeur bij UNO), Gijs Wibier ( Consultant) Angelo Lelieveld (Cloud Infrastructure Consultant) en Mark-Peter van Rijn (Directeur bij UNO) aan hoe je jouw bedrijf voor kan bereiden op AI en Microsoft Copilot waardoor het echt een gamechanger wordt. Anne Visser, Programm Coördinator Cybersecurity and Resilence, verwelkomde iedereen namens de Security Delta en benadrukte het belang van security bij AI. UNO, een premium partner van de HSD, is tevens de strategische IT-partner van de HSD.

Maar hoe bereid je je organisatie echt voor op AI? Feico bijt de spits af en geeft aan wat AI en Microsoft Copilot in notendop inhouden en waarom ze een game changer zijn voor bedrijven. Gijs deelde aan de hand van cases bij UNO de impact die AI kan hebben. Angelo en Mark-Peter nemen specifieke security issues onder de loep die van toepassing zijn op AI/Co-pilot en benadrukken het belang van governance. Feico sluit af met een een vertaling van UNO’s integrale 3D-aanpak naar heldere stappen die als organisatie kan nemen op haar AI-reis.

Na de pauze stond gastspreker Remy Gieling, mede-oprichter ai.nl en presentator Cybersessies: AI bij RTL-Z en bekend van het boek “AI in 60 minuten”, op het podium. In een inspirerend verhaal gaf hij een kijkje in de wereld van AI met al haar mogelijkheden. En er is eigenlijk één heldere boodschap die zowel UNO als Remy geven: wacht niet, begin NU!

Het event eindigde met een gezellige borrel, waar iedereen onder het genot van een drankje in gesprek kon gaan met de experts van UNO. Kon je er niet bij zijn maar wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact op met de IT-experts bij UNO. Wij helpen je graag verder!

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Customer Succes Team

070-3300010

Stel een vraag

E-mail