25 jaar UNO met klanten

UNO viert 25 jaar samenwerking met haar klanten tijdens de Ocean Race

UNO bestaat 25 jaar en daar zijn we enorm trots op! Afgelopen donderdag hebben we dit bijzondere jubileum gevierd samen met onze gewaardeerde klanten. Het was een onvergetelijke belevenis aan boord van het tallship de Eendracht, waar we de spectaculaire start van de laatste etappe van de Ocean Race op de Noordzee mochten aanschouwen. We zijn nog aan het nagenieten. De sfeer was geweldig en we zijn overweldigd door de enthousiaste reacties die we hebben ontvangen!

De Ocean Race is een van ‘s werelds zwaarste sportwedstrijden, waar teams in een half jaar tijd de hele wereld rondzeilen. Het zeilevent is niet alleen spectaculair om naar te kijken, maar laat ook de ongekende snelheden zien die mede door technische innovaties de afgelopen jaren zijn bereikt. Dit vormt een duidelijke link met onze IT-wereld, waar technologieën elkaar razendsnel opvolgen.

Onder het genot van een hapje en een drankje stonden Feico en Mark-Peter stil bij 25 jaar UNO. In een inspirerend verhaal deelden zij hoe UNO jou als strategische IT-partner begeleidt op je digitale reis en hoe we samen kunnen groeien en innoveren. Ze trokken daarbij de parallel tussen zeilen en het navigeren van een bedrijf in de digitale wereld. Net zoals een team haar koers en de zeilboot afstemt op de wind en de zee, helpt UNO haar klanten de juiste koers.

We willen al onze klanten bedanken voor 25 jaar geweldig partnerschap. Samen hebben we mooie mijlpalen bereikt en innovatieve projecten gerealiseerd. We willen graag al onze klanten bedanken voor het vertrouwen en de samenwerking. Jullie zijn de reden dat we elke dag met passie en toewijding werken. Nogmaals, hartelijk bedankt voor 25 jaar samenwerking! Op naar nieuwe hoogtepunten.

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Customer Succes Team

070-3300010

Stel een vraag

E-mail