UNO neemt je mee op reis

UNO neemt je mee op reis en maakt jouw digitale ambities waar.

Enorm trots zijn we op onze cross-mediale campagne, die nu live is via Radio, Out of Home (snelwegmasten) en een compleet nieuwe UNO website. In de campagne nemen we je mee op een digitale reis, die je start als UNO klant. Als strategische IT-Partner nemen wij je op no-nonsense wijze bij de hand, wij brengen de basis op orde, stippelen samen een digitale roadmap uit en nemen je mee op een digitale reis waarin je succesvol kan groeien en innoveren. Met een gedragen IT-strategie slaan we een brug tussen jouw bedrijfsambities, IT en mensen. Kortom Leading your digital journey. 

De doelstelling van deze cross-mediale campagne is naamsbekendheid opbouwen en UNO’s merk als strategische IT partner laden. Op de snelweg proberen we je aandacht te trekken met onze merk-belofte “UNO maakt jouw digitale ambities waar” terwijl je via BNR kan horen dat we dit waarmaken door jouw bedrijfsambities, mensen en IT te verbinden. Op de site vind je alle details over “Jouw Digitale Reis”. 

Wij zijn enorm trots en willen de professionele teams van reclamebureau UHU en ROX die de campagne en website hebben gemaakt, enorm bedanken! Wat een toffe samenwerking. Wanneer start jij jouw digitale reis? Klik hier 

 

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Customer Succes Team

070-3300010

Stel een vraag

E-mail