UNO’s Cybersecurity Event Bij HSD met Daniël Verlaan echt een succes!

We zijn allemaal nog aan het nagenieten van het geslaagde Cybersecurity event in de innovation room van de HSD gisteren. In een helder verhaal gaven Mark-Peter van Rijn (Directeur bij UNO), Angelo Lelieveld (Cloud Infrastructure Consultant) en Linette Klap (Cloud Consultant) concrete handvatten hoe je jouw specifieke cyberrisico’s kan aanpakken. Joris den Bruijnen, directeur van the Hague Security Delta opent het event waarin hij oproept om meer te gaan samenwerken om zo een vuist te maken tegen cybercriminaliteit. Zo werken ook UNO en de HSD samen en maken ze gebruik van elkaars kennis. UNO is enerzijds een premium partner van de HSD en tevens de strategische IT-partner van de HSD.

Maar hoe krijg je nu grip op je cyberrisico’s? Mark-Peter bijt de spits af en geeft met een  stappenplan aan hoe je als organisatie cybersecurity gevaren onder controle kan krijgen. Daarbij start hij met een model dat   inzicht geeft in specifieke cyberrisico’s. Heb je inzicht? Dan weet je hoe je de cyberdreigingen aan moet pakken. Wat MOET je doen en wat KUN je doen!

Angelo Lelieveld vervolgt en neemt identiteitsbeveiliging onder de loep en deelt zijn visie op “het wachtwoord is dood”. Hij illustreert dit met een demo over passwordless authentication. Linette Klap geeft aan hoe je met governnance en datalabelling je data zelf kan beschermen zowel binnen als buiten je onderneming.

Na de pauze staat onze Gastspreker Daniël Verlaan, techjournalist bij RTL en bekend van het boek “Ik weet je wachtwoord” op de bühne. In een inspirerend verhaal geeft hij een kijkje in the darkweb. Een verhaal dat je persoonlijk raakt en je nog bewuster maakt van alle cybergevaren. Daarbij deelt hij ook praktische tips, zoals het belang van multifactor authentication en lange zinnen als wachtwoord.

Het event is afgesloten met een gezellige borrel waarbij iedereen onder het genot van een drankje in gesprek kon gaan met de cybersecurity experts van UNO. En dat deed men ook en zo ging het nog enig tijd door. Kon je er niet bij zijn maar wil je wel meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact op met de cyber security experts bij UNO.  Wij helpen je graag verder!  

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Customer Succes Team

070-3300010

Stel een vraag

E-mail