Welkom posadmaxwan en generation.energy

Welkom Generation.Energy en PosadMaxwan!

UNO is ontzettend trots dat we Generation.Energy en PosadMaxwan mogen verwelkomen als nieuwe klant. Deze twee bijzondere bureaus vormen één familie en bestaan uit een internationaal team van stedenbouwkundigen, onderzoekers en landschapsarchitecten. Ze bouwen aan de steden van de toekomst en geven de energietransitie een plek. Samen met hun opdrachtgevers leveren ze een bijdrage aan de veranderende stedelijk omgeving. Door onderzoek, strategie, ontwerp én uitvoering te combineren proberen ze een oplossing te bieden voor urgente opgaven. Hierbij staat de transitie van fossiele naar hernieuwbare energiebronnen steeds vaker centraal. 

Generation.Energy en PosadMaxwan kiezen UNO als ICT-partner

Boris Hocks, een van de eigenaren van Generation.Energy en PosadMaxwan, geeft aan dat de IT-omgeving wordt gekarakteriseerd door een netwerk van zware ontwerpsoftware zoals autoCAD. Ze zochten een partner waaraan ze hun omgeving ‘as is’ kunnen uitbesteden, met een skilled servicedesk die zowel telefonisch als op locatie de organisaties kan ondersteunen. Een pro-actieve partner die meedenkt met de digitale uitdagingen waar Generation.Energy en PosadMaxwan nu én in de toekomst mee te maken krijgen. 

Generation.Energy en PosadMaxwan bouwen samen met UNO aan hun digitale toekomst!

UNO is ontzettend trots dat we Generation.Energy en PosadMaxwan mogen verwelkomen als nieuwe klant. Directeur Boris Hocks vertelt: “Vooral UNO’s no-nonse ‘afspraak is afspraak’ mentaliteit wekte veel vertrouwen. UNO heeft de mensen én de tools om onze club te ontzorgen en de support te leveren die we nodig hebben. Daarnaast spreekt UNO’s fijne, open en directe cultuur ons aan, zo zijn wij ook! Tenslotte zijn we overtuigd van de uitgebreide IT-kennis bij UNO. Samen met hen bouwen we aan onze digitale toekomst”.

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Customer Succes Team

070-3300010

Stel een vraag

E-mail