Microsoft lek

UNO stopt lek in Microsoft Exchange Servers voor haar Managed Service klanten

Afgelopen woensdag ochtend leek een normale ochtend voor het UNO security team, totdat Microsoft later die dag een waarschuwing naar buiten bracht voor ernstig beveiligingslek in alle Exchange Servers. Het ging hier om een lek waar nog geen patch voor beschikbaar was en waar kwaadwillende lieden volledige controle over de server konden krijgen. Al snel bracht Microsoft een aantal beveiligingsupdates uit. En toen werd de zo normale dag uiteindelijk een race tegen de klok voor het UNO security team met een van de grootse veiligheidsuitdagingen die je je kan voorstellen. 

Na de melding door Microsoft is ons security team gelijk aan de slag gegaan met een impact analyse en heeft alle beheerde Exchange Servers voorzien van de benodigde security patches. Gezien de ernst van de kwetsbaarheid zijn alle Exchange Servers direct gecontroleerd op potentieel risico en waar nodig zijn direct maatregelen getroffen. Vol trots kan UNO aangeven dat al haar klanten met volledig beheerde IT weer met een gerust hart het weekend in kunnen gaan. 

Heb je nog vragen over dit onderwerp neem dan contact op met Mark-Peter van Rijn of advies@uno.nl dan helpen we je graag verder.

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Customer Succes Team

070-3300010

Stel een vraag

E-mail