Nieuwe UNO-Directie: Feico van der Meij en Mark-Peter van Rijn

Graag willen we je voorstellen aan onze nieuwe directie. Per 1 oktober volgen Feico van der Meij en Mark-Peter van Rijn, Noor Ferket als statutair directeur op om UNO zo gezamenlijk te versterken en verder te laten groeien.

‘Beide heren zijn al heel lang nauw betrokken bij UNO. Mark-Peter (44 jaar), voor velen bekend, zet zich al meer dan 15 jaar, o.a. als operationeel directeur, in voor UNO. Feico (53 jaar) vervult daarentegen vanaf het begin meer een rol op de achtergrond als aandeelhouder en zet zich gelijktijdig fulltime in bij andere IT gerelateerde organisaties. Beide heren zijn getrouwd en trotse vader van drie kinderen, kennen UNO op hun duimpje, nemen een enorme dosis IT-kennis mee en vullen elkaar goed aan. Juist deze combinatie maakt de nieuwe UNO directie zo krachtig. Benieuwd? Lees hieronder meer in een kort interview met beiden.

Hoe willen jullie aan UNO bijdragen?

“Vanaf 2010 heb ik bij diverse IT-ondernemingen als directeur gewerkt met name gericht op verander-management en het creëren van een duidelijke propositie en groei. Met deze ervaring wil ik UNO verder uitbouwen tot een organisatie, die haar klanten in de volle breedte kan ondersteunen”, geeft Feico aan. “Mark-Peters ervaring van UNO’s dienstverlening en klanten vormt daarbij het fundament voor deze groei. De kwaliteit waar UNO voor staat, is grotendeels aan hem te danken. Verder vind ik MP gewoon een fijne vent en hebben we nu al veel lol samen.”

Waarin zit de kracht van UNO?

“In alle jaren, die ik hier nu werk heeft UNO de stap gemaakt van een puur technisch dienstverlener naar een fullservice leverancier op IT-gebied”, geeft Mark-Peter aan. “Denk hierbij, naast technische oplossingen, aan adoptie en inpassing van alle bestaande applicaties in een Microsoft-omgeving en advisering van onze klanten op applicatiegebied. Dit gaan we verder uitbouwen waarbij de gebruiker natuurlijk in alles centraal blijft staan.”

Hoe willen jullie UNO verder laten groeien?

Feico: “Vanuit mijn ervaring heb ik veel organisaties gezien met een Microsoft-omgeving, waarvan maar een klein deel van de functionaliteiten benut wordt. Als je dit op de juiste wijze inricht, kunnen organisaties beter communiceren, documentbeheer efficiënter inrichten en bedrijfsprocessen beter ondersteunen. Doe je dat goed, dan ga je als organisatie echt lol aan je IT-omgeving beleven. Dit is echter niet eenvoudig en vereist een integrale aanpak. Daar willen wij onze klanten bij helpen.”

Mark-Peter: “Deze aanpak vereist inzicht in de bedrijfsprocessen, de inzet van verschillende applicaties en de kennis van de gebruikers. Binnen UNO is er een team samengesteld, dat zich hier geheel op focust. Hiervoor zal het aantrekken en ontwikkelen van talent, het aangaan van de juiste partnerships en het verder bouwen aan een gestroomlijnde organisatie natuurlijk een uitdaging zijn. Als UNO blijven we natuurlijk IT-middelen technisch optimaal inzetten. De aansluiting van die IT-middelen bij de bedrijfsdoelstellingen van de klant is een volgende stap. Zo kunnen we onze klanten echt verder helpen.”

Hopelijk schetst bovenstaande een duidelijk beeld van de nieuwe UNO-directie en haar plannen. Mocht je hierover toch nog vragen hebben, dan staan Feico en Mark-Peter je natuurlijk graag persoonlijk te woord via tel 070 – 33 00 010. Tot slot willen wij Noor hartelijk danken voor haar inzet en wensen haar veel succes in haar nieuwe uitdaging!

Whitepaper

Wil jij je organisatie ook efficiënter laten samenwerken vanaf ieder locatie, ieder moment en vanaf elk apparaat? Download nu onze whitepaper over de Werkplek van de Toekomst.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens. Wil je weten hoe wij hiermee omgaan? Bekijk dan hier ons privacybeleid.

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Customer Succes Team

070-3300010

Stel een vraag

E-mail