Welkom bij UNO!

Welkom Stefano, Alex, Nick en Gijs

UNO verwelkomt Stefano van Neck als support engineer buitendienst (boven rechts), Nick Hoogkamer (boven links) als Buitendienst Engineer, Alex Moreru (rechts onder) als Financieel Manager en Gijs Wibier (links onder) als Functioneel Consultant. Hieronder even een beknopt voorstelrondje van deze vier nieuwe, deels bekende, UNO krachten!

Alex Moreru was voorheen werkzaam bij Dekker van Geest BV/Batenburg Techniek als financiële controller en hij volgt Paul Le Voir als financieel manager bij UNO op, waarbij hij ook lid wordt van het UNO MT.  Alex is opgegroeid in Noord Spanje, maar na 30 jaar in Nederland al helemaal ingeworteld. Zijn familie is zijn grootse hobby en als er nog tijd over is, geniet Alex graag van een glas wijn op een terrasje.

Stefano van Neck komt uit Hoorn en hij gaat werken in de nieuwe rol van ‘support engineer buitendienst’ wat inhoudt dat hij in de poule van mensen werkt die de helpdesk op locatie bij verschillende klanten invullen. Momenteel woont hij samen met zijn vriendin en zijn zoontje van 19 maanden in Hoorn en hij speelt in zijn vrije tijd ook in een marchingband waar hij ook voorzitter van is.

Nick Hoogkamer is een “oude” bekende omdat hij in het voorjaar bij UNO al stage heeft gelopen. Gelukkig was de klik er van beide kanten dus na het afronden van zijn opleiding ICT Beheerder op het Nova College in Haarlem is hij per 1 juli bij UNO aan de slag gegaan als Buitendienst Engineer.

Kennen jullie Gijs Wibier nog? Gijs woont in het centrum van Den Haag. Lang geleden.. nadat hij zijn opleiding informatica aan de Haagse Hogeschool had afgerond heeft hij als ontwikkelaar voor UNO gewerkt waarna hij later IT manager is geworden bij DNL Stafdiensten. Gijs start als (functioneel) consultant waarbij hij zich onder andere zal bezighouden met het verder afstemmen/optimaliseren van het applicatielandschap op de bedrijfsspecifieke situaties bij onze klanten. Naast zijn werk houdt hij van de natuur en is hij geregeld in het bos of op het zuiderstrand te vinden met zijn deeltijd hond of speelt hij een potje pool. Welkom terug Gijs!

Met hun ruime, deels leidinggevende, ervaring binnen de ICT zijn zij allen een welkome aanvulling op het UNO team!  Wij wensen hen veel plezier en succes!

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Customer Succes Team

070-3300010

Stel een vraag

E-mail