Zero Trust Cybersecurity? Van strategie tot operatie in 5 stappen

Webinar: Donderdag 28 oktober om 10.00 uur

Donderdag 28 oktober om 10.00 uur

Bepaal in 5 stappen jouw Zero Trust cybersecurity strategie met oplossingen van Microsoft

De nieuwe hybride manier van werken en de snel ontwikkelende cyber-criminaliteit vragen om een nieuwe gelaagde beveiligingsaanpak. Het Zero Trust-model is de nieuwe standaard op security. Met dit model creëer je een veilige hybride werkomgeving die je als organisatie wendbaar en weerbaar maakt. In deze webinar leggen we uit hoe je in 5 stappen van Zero Trust strategie tot praktijk komt! Schrijf je snel in voor deze webinar op donderdag 28 oktober om 10.00 uur.

Wat kan je leren?

Het Zero Trust-model werkt volgens het principe: niet te vertrouwen, altijd te verifiëren. Elk apparaat, elke werkplek en elk stukje informatie moet namelijk apart beveiligd worden. Maar hoe stel je het Zero Trust beleid op en hoe kom je op een agile manier van beleid tot operatie? Dit zal samen met praktische Microsoft Zero Trust tools en oplossingen tijdens de webinar worden toegelicht. Zo kan je organisatie veilig hybride werken!

Zero Trust als een gelaagd beveiligingsproces en de impact op je organisatie

De aanleiding voor het onderwerp is helder. Zowel het aantal bedreigingen op gebied van cybersecurity als de intensiteit hiervan neemt nog steeds flink toe. Tegelijkertijd zien we een verschuiving naar hybride werken, waarbij de klassieke beveiligings-strategie niet afdoende werkt. Nu medewerkers op elke plek en elk apparaat hun werk kunnen doen, houdt de traditionele perimeter manier van beveiligen geen stand meer. Je mensen, apparatuur en data verlaten continu de kasteelmuren en moeten dus op elke locatie beschermd worden. Ook het toenemende gebruik van SaaS-applicaties maakt het IT-landschap dynamischer en meer divers; belangrijk om grip te houden op het totaal. Er is geen 'one-size-fits-all' binnen informatie-beveiliging en daarom hanteren we de gelaagde aanpak en bekijken we ieder te beschermen onderdeel met een Zero Trust bril.
Mark-Peter van Rijn, Directeur UNO

Zero Trust van beleid tot operatie in 5 agile stappen


Zoals we al eerder schetsten, is Zero Trust niet meer te negeren. Wie mee wil blijven doen in de markt, zal dit model moeten omarmen én implementeren binnen zijn organisatie. Maar hoe dan? Wie toevallig het advies-rapport van het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) al gelezen heeft, zakt waarschijnlijk de moed in de schoenen. Groot, complex, duur; dat is wat veel organisaties in eerste instantie vinden van het implementeren van Zero Trust. In onze ogen is dat niet nodig! Juist omdat Zero Trust geen product is dat je aan- of uitzet, kun je het stap voor stap implementeren. Op een agile manier, die past bij het tempo en de ambitie van jouw organisatie. Mark-Peter van Rijn, Directeur UNO

Demo met praktische tips en tools van Microsoft om veiliger hybride te werken

Hoe ziet Zero Trust er in de praktijk uit? In deze webinar laten we aan de hand van enkele voorbeelden zien, hoe wij met de Zero Trust strategie de beveiliging van je meest waardevolle data naar een hoger niveau tillen. We focussen onder andere op het beschermen van andere SaaS-toepassingen dan die van Microsoft, maar wel met de beveiligingstoepassingen die je van Microsoft kent. En we laten zien welke maatregelen we kunnen nemen om de accounts waarmee gewerkt wordt, te beschermen. En wat deze oplossingen tot een succes maakt; één geïntegreerd systeem, waarin alles bewaakt en gerapporteerd wordt. Angelo Lelieveld, Cloud & Infrastructure Consultant bij UNO

Praktische informatie

Datum 28 Oktober 2021

Tijd 10:00 tot 11:00 uur.

De webinar vindt online plaats en de aanmeldlink ontvang je via de mail.

(Niet ontvangen? Check je spam mailbox)

Inschrijven voor deze webinar kan direct via onderstaand formulier.

Schrijf je in voor
Webinar: Zero Trust Cybersecurity? Van strategie tot operatie in 5 stappen

Wij voelen ons verantwoordelijk voor jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens.
Wil je weten hoe wij hiermee omgaan? Bekijk dan hier ons privacybeleid.

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail

De hybride manier van werken, vraagt om een nieuwe gelaagde beveiligingsaanpak. In deze webinar zullen Mark-Peter van Rijn en Angelo Lelieveld aangeven hoe je in 5 stappen jouw Zero Trust Cybersecurity strategie bepaalt met oplossingen van Microsoft.