Deel deze pagina:

Werken bij UNO
Dat werkt lekker!
 


Bij UNO word je gewaardeerd om wat je bijdraagt. Niet alleen om wat je opbrengt. Zó eenvoudig is het. Al was het ook maar omdat het uiteindelijk maar om één ding draait: maximaal bijdragen aan goede ICT oplossingen voor onze klanten. Onze mentaliteit in een paar kernwoorden? Informeel, no nonsense, aanpakken, eerst denken dan doen, kansen pakken. Dat we investeren in mensen (en dus in jou!), uitdagend en afwisselend werk bieden en een goed pakket aan flexibele arbeidsvoorwaarden hebben spreekt voor zich. Interesse? Kijk snel hieronder naar de openstaande vacatures.


OPEN SOLLICITEREN

Natuurlijk kun je ook een open sollicitatie sturen aan UNO. We houden wel van een gezonde dosis ambitie en eigen initiatief!
Stuur je CV met motivatie naar UNO, t.a.v. Wilma Fijman, Park Hoornwijck 6b, 2289CZ, Rijswijk. Of mail vacature@uno.nl

 

Cloud Consultant

Heb jij een passie voor Microsoft Cloud oplossingen? Ben jij een gedreven consultant en graag verantwoordelijk voor het adviseren, ontwerpen en implementeren van de ICT-infrastructuur van klanten? Ben jij altijd op zoek naar verbeteringen om de beste kwaliteit te leveren? Lees dan snel verder! 

System Engineer

Als System Engineer word je onderdeel van een leuk en hecht team en ben je verantwoordelijk voor het beheer van de ICT infrastructuur van onze klanten. Ben jij graag bezig met het voorkomen en oplossen van verstoringen? Dan is dit misschien wel wat voor jou! 

Niet gevonden wat je zocht of toch nog een vraag? Wij helpen je graag! Contact