Deel deze pagina:

Werken bij UNO
Dat werkt lekker!
 


Bij UNO word je gewaardeerd om wat je bijdraagt. Niet alleen om wat je opbrengt. Zó eenvoudig is het. Al was het ook maar omdat het uiteindelijk maar om één ding draait: maximaal bijdragen aan goede ICT oplossingen voor onze klanten. Onze mentaliteit in een paar kernwoorden? Informeel, no nonsense, aanpakken, eerst denken dan doen, kansen pakken. Dat we investeren in mensen (en dus in jou!), uitdagend en afwisselend werk bieden en een goed pakket aan flexibele arbeidsvoorwaarden hebben spreekt voor zich. Interesse? Kijk snel hieronder naar de openstaande vacatures.


OPEN SOLLICITEREN

Natuurlijk kun je ook een open sollicitatie sturen aan UNO. We houden wel van een gezonde dosis ambitie en eigen initiatief!
Stuur je CV met motivatie naar UNO, t.a.v. Wilma Fijman, Park Hoornwijck 6b, 2289CZ, Rijswijk. Of mail vacature@uno.nl

 

Junior Sales

Voor onze salesafdeling zoeken we versterking voor de verkoopbinnendienst. Deze interne functie is ondersteunend aan de salesafdeling, maar je bent betrokken in het gehele bedrijf. Onderdeel van de werkzaamheden is het benaderen van nieuwe prospects en het maken van afspraken voor de accountmanagers. Daarnaast is het uitwerken van kleinere offertes en het inkopen en verwerken van goederen onderdeel van je takenpakket. Het onderhouden van relaties met leveranciers en partners, het administratief verwerken van orders etc. De functie is zeer divers en biedt ruime doorgroeimogelijkheden. Doorgroei naar accountmanagement is zeker een optie.

Support Engineer (ervaren)

Heb jij ervaring in het leveren van IT support maar ben je toe aan een volgende stap? Dan is UNO op zoek naar jou! Een vaste werkplek, technisch uitdagend werk, een informele sfeer werksfeer en natuurlijk tijd voor een lolletje? Want bij UNO zeggen we niet voor niets “Dat werkt lekker!” 

Support Engineer (starter)

Zoek je een startersfunctie in de IT waarin jij je kan ontwikkelen? Dan is UNO op zoek naar jou! Een vaste werkplek, technisch uitdagend werk, een informele sfeer werksfeer en natuurlijk tijd voor een lolletje? Want bij UNO zeggen we niet voor niets “Dat werkt lekker!"

Servicedesk Engineer

Zoek je een functie in de IT waarin jij de man of vrouw bent die het gezicht is naar onze klanten. Ben jij goed in het begrijpen en vertalen van IT vraagstukken richting de klant en onze engineers? Dan is UNO op zoek naar jou. Een vaste werkplek, technisch uitdagend werk, een informele sfeer werksfeer en natuurlijk tijd voor een lolletje? Want bij UNO zeggen we niet voor niets “Dat werkt lekker!”

Project Engineer - Microsoft Cloud

Zijn de Modern Workplace en Cloud First strategie onderwerpen in de IT die jouw interesse hebben? Wil jij samen met enthousiaste collega’s werken aan mooie projecten die onze klanten helpen bij deze digitale transitie en transformatie? Solliciteer dan nu voor de functie van Project Engineer bij UNO.

Afstudeerstage Online Marketing

Ben jij een vierde jaars student HEAO met afstudeerrichting online marketing en wil je nu eindelijk eens jouw kennis in praktijk brengen en echt zelf dingen realiseren en implementeren binnen online- en social-media marketing? Ben je als persoon lekker creatief, oplossingsgericht, analytisch en bovenal vooral lekker jezelf en vind je de dynamische ICT markt echt een uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Niet gevonden wat je zocht of toch nog een vraag? Wij helpen je graag! Contact