Internet of Things

Maak je organisatie slimmer met het Internet of Things

Internet of Things. Elk bedrijf in digitale transformatie heeft er mee te maken. Binnen het Internet of Things (IoT), is iedereen en alles met elkaar verbonden. IoT kan dan ook op veel onderdelen binnen jouw organisatie worden ingezet. Denk aan lampen die automatisch uitgaan als er geen beweging is in de ruimte of de mogelijkheid om al vanuit de auto te kunnen zien welke flexplek op kantoor vrij is. Wie IoT-oplossingen implementeert, werkt efficiënter en productiever, en bespaart óók nog eens kosten.

Samen werken aan jouw digitale transformatie

Efficiëntere (werk)processen, verduurzaming, slim en digitaal gebouwenbeheer, preventief onderhoud; het vraagt allemaal om een combinatie van goed en tijdig advies en een bundeling van beschikbare technieken. Wij begeleiden onze klanten graag optimaal bij hun digitale transformatie rondom IoT-trajecten. Dat doen we als samenwerkingspartner, waarbij we echt de handen ineen slaan met jouw organisatie. Binnen ons doorlopende programma Explore & Innovate delen wij kennis en denken we proactief mee. Ook hebben we toegang tot een breed partnernetwerk binnen het speelveld van IoT.

Eindgebruiker centraal
De digitale technologie biedt organisaties veel mogelijkheden, maar het succes wordt bepaald door wat je met deze techniek en hieruit voortvloeiende data doet. Het inrichten, het beheer en het monitoren van die data is hierin ook een belangrijk onderdeel. UNO speelt daarbij als bruggenbouwer een cruciale rol, omdat bij UNO niet de techniek maar de eindgebruiker in alles centraal staat. Dienstverlening zit in ons DNA.

Concrete toepassing IoT
Een concreet voorbeeld van het toepassen van Internet of Things is het slimmer inrichten van het werkplekkenbeheer.. Oftewel: altijd weten waar werkplekken beschikbaar zijn, wanneer ze bezet zijn. En misschien zelfs wel wat het klimaat is in dat gedeelte van het gebouw en wat voor invloed dit heeft op de bezetting in dat gedeelte van het gebouw.

UNO kan bij een dergelijke situatie een rol spelen in het voortraject en vanuit ons partnernetwerk meedenken over de mogelijkheden. Wanneer de keuze gemaakt is om te investeren, te gaan monitoren en te beheren, biedt UNO de mogelijkheid om daarin te ondersteunen of zelfs het beheer geheel uit handen te nemen. Dit alles doen we uiteraard in overleg en passend bij jouw organisatie.

Voordelen

Efficiënte(re) processen.

Kostenbesparing door bijvoorbeeld verduurzaming.

Inzicht in belangrijke data voor je organisatie.

Mogelijkheid tot het inzetten van data middels Power Business Intelligence (BI).

Diensten

Wil jij weten met welke diensten wij dit thema ondersteunen?

Application Services
Security
Servicedesk
Whitepaper-UNO-5-redenen-om-nú-als-mkb-bedrijf-over-te-stappen-naar-de-moderne-werkplek-versie-3

De 5 redenen om over te stappen naar de moderne werkplek

Klant cases

Hartstichting
Oranjefonds
Balmain hair couture

Whitepaper

Hoe wendbaar is jouw organisatie? Ontdek de 5 redenen om als mkb-bedrijf de overstap te maken naar de moderne werkplek.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens. Wil je weten hoe wij hiermee omgaan? Bekijk dan hier ons privacybeleid.

Waarom UNO?

UNO: Bruggenbouwer tussen mens en techniek.

UNO biedt kennis en advies door ruim 20 jaar ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring bij veel grote organisaties waar veilige onderlinge verbinding en mensgerichte IT-support van belang is (o.a. Nederlandse Hartstichting, Avalex, het Oranje Fonds, Stichting Kinderopvang Morgen en Jantje Beton).

UNO zet de gebruiker centraal

De mens/gebruiker staat centraal in al onze totaaloplossingen, inclusief telefonie en verbindingen.

UNO biedt een moderne en veilige werkplek

Werkplek van de Toekomst met de nieuwste IT-, Cloud-, on premise- en/of hybride-oplossingen.

UNO biedt doorlopende Cloud Adoptie

UNO Cloud Adoptie: eindgebruikers leren de Cloud / de technische oplossing daadwerkelijk omarmen, zodat ze er efficiënt mee kunnen werken.

UNO maakt IT leuk!

We proberen IT voor iedereen zo leuk mogelijk te maken door alles zoveel mogelijk met een knipoog te doen. Samenwerken met UNO voelt alsof we collega’s zijn!

UNO Explore & Innovate houdt je op de hoogte van laatste IT-trends

Altijd op de hoogte van de laatste IT-trends dankzij UNO Explore & Innovate programma.

Maak je organisatie slimmer met Internet of Things

— Paul Geerts, Customer Succes Manager UNO

Toegepast bij deze diensten

Vraag jij je ook weleens af of je optimaal gebruikmaakt van alles wat jouw applicatielandschap je te bieden heeft? Met Application Services in 3 stappen je concurrentiepositie verbeteren met een gestroomlijnd applicatielandschap.
Met UNO’s Hybride Cloud combineren we de voordelen van Public Cloud met die van Private Cloud. Op deze wijze kun je per omgeving de betreffende voordelen benutten.
Je wilt je data en toepassingen het liefst op één veilige plek houden. Tegelijkertijd wil je gebruik maken van de voordelen die de Werkplek van de Toekomst te bieden heeft?

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail

Houd grip op je data en documenten met de data labels van Microsoft! Lees nu in de nieuwe BLOG van Linette Klap, Consultant bij UNO, welke drie oplossingen Microsoft hiervoor biedt.