Stap 1: Applicatie Inventarisatie

In deze stap brengen we jouw applicatielandschap in kaart. We maken inzichtelijk op welke wijze en in welke mate de applicaties jouw bedrijf ondersteunen en horen graag wat de wensen zijn voor de toekomst.

Na de inventarisatie beschik je over een plattegrond van jouw applicatielandschap. Hierop kun je precies zien wat elke applicatie bijdraagt aan jouw organisatie. Zo wordt direct duidelijk waar de gaten vallen tussen de ambities van het bedrijf en het bestaande applicatielandschap.

Roadmap naar modern applicatielandschap

Op basis van de verworven inzichten werken we een roadmap uit. De roadmap bevat de mogelijke stappen naar een modern applicatielandschap, een inschatting van de kosten en de impact op de organisatie én voorstellen voor quick wins die gerealiseerd kunnen worden.

Wat levert de applicatie inventarisatie jouw organisatie op:

  • Een overzicht van alle applicaties en de services die zij bieden.. Ook brengen we in kaart hoe de applicaties aan elkaar gekoppeld zijn.
  • Een roadmap naar een modern applicatielandschap.
  • Een overzicht met quick wins.

Diensten

Wil jij weten met welke diensten wij deze oplossing ondersteunen?

Cloud Adoptie
Servicedesk
IT-Strategie
Wil jij weten wat Application Services voor jouw organisatie kan betekenen? Of wil je eens vrijblijvend sparren over wat UNO te bieden heeft? Neem dan contact met ons op.

Applicatie Scan

Vaak krijgen wij de vraag of wij  ondersteuning kunnen bieden binnen het applicatielandschap. Maar om te weten wat we moeten gaan doen gaan we veel vragen stellen zoals hoeveel applicaties zijn er? Antwoorden kunnen vaak niet gegeven worden. Om een eerste stap te zetten hebben wij de UNO Applicatie Scan.

Stap 1: Inventarisatie

In deze stap brengen we jouw applicatielandschap in kaart. We maken inzichtelijk op welke wijze en in welke mate de applicaties jouw bedrijf ondersteunen en horen graag wat de wensen zijn voor de toekomst. Na de inventarisatie beschik je over een plattegrond van jouw applicatielandschap. 

Stap 2. Optimalisatie

In deze stap focussen we op het behalen van een efficiëntieslag. Met behulp van automatisering sluiten we processen op elkaar aan, waardoor je met minder inspanningen hetzelfde werk gedaan krijgt.

Stap 3. Modernisatie

In deze stap richten we ons op de herinrichting van jouw applicatielandschap. Oude applicaties worden vervangen. Misschien kun je van sommige applicaties zelfs voorgoed afscheid nemen.  Samen maken we jouw IT-omgeving future proof.

Waarom UNO?

UNO: Bruggenbouwer tussen mens en techniek.

UNO biedt kennis en advies door ruim 20 jaar ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring bij veel grote organisaties waar veilige onderlinge verbinding en mensgerichte IT-support van belang is (o.a. Nederlandse Hartstichting, Avalex, het Oranje Fonds, Stichting Rijswijkse kinderopvang en Jantje Beton).

UNO zet de gebruiker centraal

De mens/gebruiker staat centraal in al onze totaaloplossingen, inclusief telefonie en verbindingen.

UNO biedt een moderne en veilige werkplek

Werkplek van de Toekomst met de nieuwste IT-, Cloud-, on premise- en/of hybride-oplossingen.

UNO biedt doorlopende Cloud Adoptie

UNO Cloud Adoptie: eindgebruikers leren de Cloud / de technische oplossing daadwerkelijk omarmen, zodat ze er efficiënt mee kunnen werken.

UNO maakt IT leuk!

We proberen IT voor iedereen zo leuk mogelijk te maken door alles zoveel mogelijk met een knipoog te doen. Samenwerken met UNO voelt alsof we collega’s zijn!

UNO Explore & Innovate houdt je op de hoogte van laatste IT-trends

Altijd op de hoogte van de laatste IT-trends dankzij UNO Explore & Innovate programma.

Overige oplossingen

Security Microsoft 365

Met Microsoft 365 beveiliging houd je je data veilig met een gelaagde security aanpak! Zowel binnen als buiten je organisatie.

Werkplek van de Toekomst

Met de Werkplek van de Toekomst werk je slimmer en efficiënter samen in één integrale IT oplossing uit de cloud.

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail

Wil je veilig samenwerken met externe partijen binnen Microsoft 365 zonder zorgen over schaduw IT en datalekken? Schrijf je dan nu in voor onze Webinar Succesvol en veilig samenwerken met externen binnen Microsoft 365.