Deel deze pagina:
IoT inspiratiesessie geslaagd!

IoT inspiratiesessie geslaagd!

Afgelopen vrijdag hebben we al weer de tweede inspiratie sessie mogen houden binnen het UNO Explore & Innovate programma. In het prachtige gebouw van onze klant de Hartstichting, was het thema deze keer Internet of Things en hoe dit je werkplek gaat veranderen. De sessie werd begeleid door UNO's IoT partner SWYCS. En als we de reacties mogen geloven een geslaagde ochtend zowel qua inhoud als dynamiek tijdens de discussies rond de kleinere tafelsessies. De inspirerende presentatie van SWYCS met praktische voorbeelden hebben daar zeker toe bijgedragen. Nieuwsgierig? Kijk snel hieronder naar alle foto's! 

Onze directeur Noor Ferket trapte de sessie af en lichtte nog even toe dat het Explore and Innovate programma een continu programma is, waarmee UNO haar klanten bij de digitale transformatie wil helpen om zo succesvol te kunnen blijven nu en in de toekomst. Paul Geerts, partner manager bij SWYCS, wist iedereen snel te boeien met treffende voorbeelden binnen de exponentiele groeiende IoT markt. Tijdens de kleinere tafeldiscussie werd vervolgens levendig gebrainstormd hoe IoT waarde kon bieden voor alle deelnemende ondernemingen. Iedereen was het er over eens dat de IoT markt binnen de meeste sectoren nog beetje in de kinderschoenen staat, maar het essentieel is om IoT op de voet te volgen en mogelijk al te experimenteren met IoT, zodat je uiteindelijk je slagkracht als onderneming kan behouden.

Onder genot van een drankje konden we nog even van gedachten wisselen! Wij kijken met veel plezier op deze IoT inspiratiesessie terug. Kon je de 17e niet of ben je gewoon nieuwsgierig, neem dan contact op met UNO. 

In de volgende sessie zullen we specifiek ingaan op de werkplek van de toekomst. Alle nieuwe tools en programma's die het snel delen van informatie met elkaar bewerkstelligen, zullen daar onder de loep genomen worden. Dit zal nog interactiever zijn dan alle sessies hiervoor. Tevens staan volgende thema's nog op de agenda:

  • Security
  • Power BI/ De goudmijn die data heet 
  • Continuïteit en communicatie

Heb je al interesse in een van deze sessies geef het dan aan en anders houd de site en de nieuwsbrieven in de gaten!

 

Overig Nieuws

FUNO is geslaagd!

FUNO is geslaagd! ...

De geadopteerde pup van UNO oftewel ónze FUNO, is geslaagd voor zijn eindexamen van het puppyexamen. Inmiddels bijna geen pup meer, want bij grotere rassen zijn ze dat niet meer tussen de 12-18 maanden en FUNO is al bijna 1.5 jaar oud. 

End of Support Microsoft Windows 7

End of Support Microsoft Windows 7 ...

Microsoft heeft verklaard 10 jaar productondersteuning voor Windows 7 te leveren toen het werd uitgebracht op 22 oktober 2009. Op het moment dat deze periode van 10 jaar afloopt, beëindigt Microsoft de ondersteuning voor Windows 7, zodat zij onze investeringen kunnen richten op de ondersteuning van nieuwere technologieën en fantastische nieuwe ervaringen. De exacte datum voor het einde van de ondersteuning voor Windows 7 is 14 januari 2020. Hierna worden geen technische ondersteuning en software-updates ter bescherming van uw pc meer geleverd voor het product vanuit Windows Update. Microsoft raadt u ten zeerste aan om vóór januari 2020 over te stappen naar Windows 10, om te voorkomen dat u in een situatie komt waarin u service of ondersteuning nodig hebt die niet langer beschikbaar is.

Wat betekent het einde van de ondersteuning voor u? 

Als u een pc hebt met Windows 7, ontvangt deze na 14 januari 2020 geen beveiligingsupdates meer. Het is daarom belangrijk om naar een modern besturingssysteem te upgraden, zoals Windows 10. Dit ontvangt de laatste beveiligingsupdates die helpen om u en uw gegevens beter te beveiligen. Bovendien is de klantenservice van Microsoft niet meer beschikbaar om technische ondersteuning voor Windows 7 te bieden.

Wat adviseren wij en Microsoft? 

De meeste gebruikers van Windows 7 wordt geadviseerd om over te stappen naar een nieuw apparaat met Windows 10. De huidige pc's zijn niet alleen sneller en lichter maar ook krachtiger en veiliger, met een gemiddelde prijs die aanzienlijk lager is dan die van de gemiddelde pc acht jaar geleden. 

Wat gebeurt er als ik Windows 7 blijf gebruiken?

U kunt Windows 7 blijven gebruiken, maar na beëindiging van de ondersteuning wordt uw pc kwetsbaarder voor virussen en andere beveiligingsrisico's. U kunt Windows gewoon blijven starten en uitvoeren maar u ontvangt geen softwareupdates meer van Microsoft, ook geen beveiligingsupdates.

Bron; microsoft.com 

Vakdag Fondsenwerving 2019 voor UNO een succes!

Vakdag Fondsenwerving 2019 een succes! ...

De Vakdag Fondsenwerving 2019 was voor UNO een groot succes. Tijdens de beurs hebben we UNO op de kaart kunnen zetten bij vele stichtingen en NGO's, waarbij we interessante contacten hebben gelegd. Ons nieuwe Explore & Innovate programma, waarmee we bedrijven ondersteunen bij de digitale transformatie werd met veel enthousiasme ontvangen. Ook werd er veel aan het UNo Donatie rad gedraaid! Op het rad staan twaalf goede doelen en aan het goede doel, dat het meest gedraaid werd, geeft UNO een donatie van 500 euro. De winnaar van 2019 is een van onze grote klanten geworden....

 

 

Kies een veilig wachtwoord

Kies een veilig wachtwoord ...

Een veilig wachtwoord is uiterst belangrijk om je eigen data te beschermen. Hierbij wat handige tips om te zorgen dat het ook echt veilig is. 

Niet gevonden wat je zocht of toch nog een vraag? Wij helpen je graag! Contact