Deel deze pagina:
Afstudeerstage Online Marketing bij UNO

Afstudeerstage Online Marketing bij UNO

Ben jij een vierdejaars student HEAO met afstudeerrichting online marketing en wil je nu eindelijk eens jouw kennis in praktijk brengen en echt zelf dingen realiseren en implementeren binnen online- en social-media marketing? Ben je als persoon lekker creatief, oplossingsgericht, analytisch en bovenal vooral lekker jezelf en vind je de dynamische ICT markt echt een uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Klik hier voor bedrijfsvideo


Afstudeeropdracht Online Marketing

Hoe kan UNO meer leads genereren door de inzet van online marketing in elke fase van haar salesfunnel ? Naast advies ook gelijk implementatie ervan. Denk hierbij dan aan:
•    rapportages vanuit Google Analytics om bezoekers te kunnen monitoren 
•    inzet van SEO om vindbaarheid van UNO website te verhogen 
•    inzet van SEA campagnes en optimalisatie van google adword accounts
•    inzet van display campagnes 
•    verder uitbouwen van Sociale media kanalen zoals LinkedIn, Twitter, LinkedIn of Youtube of Facebook
•    klaarzetten en uitsturen van online nieuwsbrieven
•    inzet van Marketing Automationsystemen om zo klanten op de juiste manier te informeren in elke fase van de funnel

Natuurlijk zullen we kijken waar jouw specifieke interesse ligt en of we de opdracht nog moeten kaderen, maar binnen het gehele online marketing spectrum ligt de focus deze periode wel op het verhogen van de bekendheid van UNO binnen online-marketing. 


Over Ons

Wij zijn UNO! Met slimme ICT oplossingen, top support en veel plezier zorgen wij ervoor dat onze klanten elke dag altijd en overal, veilig kunnen werken en gemakkelijk informatie met elkaar kunnen delen. Tegen vaste prijzen nemen wij de totale IT zorg van onze klanten uit handen. Kenmerkend voor ons is de informele, no-nonsense aanpak. Geen hiërarchische bureaucratie maar een enthousiaste jonge club met ruimte voor elkaar en voor jou als individu. Met humor houden we elkaar scherp en dagen we elkaar continue uit en gaan we steeds een stapje verder om de gebruiker beter te kunnen helpen. Want de gebruiker, daar draait het bij UNO om!  Bekijk onze bedrijfsvideo om een indruk te krijgen van het team waar wij trots op zijn.


Wat biedt UNO?

•    1-op-1 begeleiding 
•    een jong enthousiast team van collega's
•    een leuke afwisselende stage met veel verantwoordelijkheid en ruimte om jouw creatieve ideeën tot uitvoer te brengen
•    kennis opdoen van de dynamische ICT markt en als volwaardige medewerker meedraaien in een succesvol ICT-bedrijf
•    een stagevergoeding van € 350,- per maand (bij 40 uur per week)
 

Interessant? Reageer snel!

Het betreft een fulltime afstudeerstage in Rijswijk. UNO biedt eventueel nog  een  reiskostenvergoeding. Stuur je CV en motivatie naar lcuypers@uno.nl t.a.v. Leonie Cuypers-van de Graaf of bel voor meer informatie 070-3300010 of direct 0628504787. Wij zien je sollicitatie met belangstelling tegemoet!

Wij voelen ons verantwoordelijk voor jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens. Wil je weten hoe wij hiermee omgaan? Bekijk dan hier ons privacybeleid.

Overig Nieuws

Even voorstellen: FUNO, onze nieuwe medewerker!

Even voorstellen: FUNO, onze nieuwe medewerker! ...

UNO heeft er al een tijdje een nieuwe medewerker bij:  FUNO! FUNO is een pup van het KNGF Geleidehonden, die UNO heeft geadopteerd. Het is een kruising tussen een zwarte labrador en een golden retriever. En wat een schat is hij!

 

 

7 Februari

7 Februari "Welcome to your FUTURE WORKSPLACE" ...

Tijdens onze eerste Explore & Innovate sessie op 7 februari nemen we je, op de 40e verdieping van de Haagse Toren, mee naar de werkplek van de toekomst. Trendwatcher, futurist en internationaal topspreker Richard van Hooijdonk laat je op bevlogen wijze kennis maken met ontwikkelingen als robots, internet of things, biotech en de impact hiervan. Vervolgens maakt Noor Ferket, UNO’s directeur, een vertaling naar de werkplek van de toekomst. Hierbij zullen alle relevante ICT trends van de komende jaren, o.a. op basis van Gartner, de revue passeren. Dit is voor ons ook het moment waarop wij graag met klanten in gesprek gaan over welke vragen bij hen leven welke ICT thema's voor hun organisaties interessant zijn. Zo kunnen kunnen we de thema's voor de volgende inspiratiesessies nog beter vormgeven. Aansluitend is er volop gelegenheid onder genot van een lunch in het restaurant van de Haagse Toren op de 42e verdieping met elkaar van gedachten te wisselen. Geef je snel op, want het aantal plaatsen is beperkt! Klik op button hieronder om je aan te melden.

 

UNO 20-jaar Viering geslaagd!

UNO 20-jaar Viering geslaagd! ...

Vorige week donderdag was 't dan eindelijk zover! UNO vierde haar 20-jarig bestaan samen met al haar klanten in het Drijvend Paviljoen in Rotterdam met als thema Welcome to the Future. Als we de reacties van onze klanten mogen geloven, hebben we bij de meesten wat te weeg gebracht en was het geslaagd zowel qua inhoud als gezelligheid! Wij hebben ervan genoten. Dank allemaal!

Wat is een datalek

Wat is een datalek? ...

We spreken van een datalek als persoonsgegevens in handen vallen van derden die geen toegang tot die gegevens zouden mogen hebben. Een datalek is het gevolg van een beveiligingsprobleem. In de meeste gevallen gaat het om uitgelekte computerbestanden, al kan een gestolen geprinte klantenlijst evengoed een datalek vormen. Andere voorbeelden: cyberaanvallen (incl. DDos), e-mail verzonden naar verkeerde adressen, gestolen laptops, afgedankte niet-schoongemaakte computers en verloren usb-sticks.
Illegaal verkregen bedrijfsgegevens over een productieproces of marktstrategie betreffen kostbare informatie, maar vallen niet onder de gangbare definitie van datalek.
 
Als een bedrijfstelefoon verloren of gestolen wordt, dan is dat mogelijk een datalek. Als een privé-telefoon kwijtraakt is er geen datalek (de Wbp is niet van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens voor uitsluitend persoonlijke of huishoudelijke doeleinden).

Niet gevonden wat je zocht of toch nog een vraag? Wij helpen je graag! Contact