Deel deze pagina:
UNO sponsort 11Strandentocht van de Hartstichting

UNO sponsort 11Strandentocht van de Hartstichting

De Elfstedentocht heeft sinds één jaar een zusje, de 11strandentocht. Vorig jaar zijn 1.111 helden deze uitdaging aangegaan en op 6 oktober is het jouw kans om 11, 20 , 40 of maar liefst 60 km over het strand te klunen. De Hartstichting organiseert de 11strandentocht in 2018 om onderzoek naar signaalstofjes in bloed te financieren en zo hartinfarcten te voorkomen. Als vaste ICT partner van de Hartstichting wil UNO dit mooie initiatief natuurlijk van harte steunen en sponsort nu de stempelpost Kijkduin. Om de deelnemers zoveel mogelijk te ontzorgen  en te steunen delen we gratis kleine druivensuikers uit. Dus als je meedoet en je hebt een energieboost nodig, Kom langs! 

Op dit moment hebben zich al 1.011 deelnemers en 100 teams aangemeld, maar dat kan nog veel meer worden.  Nog even alles op een rijtje:

  • Een ticket kost 35 euro p.p
  • Je kunt 11,20,40 of 60 kilometer wandelen of hardlopen op het strand.
  • Je kunt starten vanaf Bloemendaal, Noordwijk of Scheveningen. Klik hier voor de starttijden 
  • De andere stempelposten staan op de stranden van Zandvoort, Katwijk, Den Haag Zuiderstrand, Kijkduin en 's-Gravenzande. Je kunt hier één van de 11 stempels halen, maar wanneer je voeten het echt niet meer zien zitten ook finishen. 
  • Onderweg krijg je koek en zopie en wordt je geëntertaind en aangemoedigd door verschillende bands en onze vrijwilligers
  • Je kunt dineren bij Hoek van Holland van 16:30 tot 24:00 uur voor 15 euro p.p. excl. drank.
  • Vanuit Hoek van Holland vertrekken er vanaf 20:00 uur bussen terug naar de startlocaties voor 10 euro p.p.

Wij wensen alle deelnemers een bijzonder mooie tocht! 

Koop hier een ticket voor de 11 kilometer

Overig Nieuws

Sinterklaas komt langs bij UNO

Sinterklaas komt langs bij UNO ...

Aangezien UNO één grote familie is, kon een Sinterklaasviering met de eigen kinderen natuurlijk niet uitblijven.

UNO 20-jaar Viering geslaagd!

UNO 20-jaar Viering geslaagd! ...

Vorige week donderdag was 't dan eindelijk zover! UNO vierde haar 20-jarig bestaan samen met al haar klanten in het Drijvend Paviljoen in Rotterdam met als thema Welcome to the Future. Als we de reacties van onze klanten mogen geloven, hebben we bij de meesten wat te weeg gebracht en was het geslaagd zowel qua inhoud als gezelligheid! Wij hebben ervan genoten. Dank allemaal!

Wat is een datalek

Wat is een datalek? ...

We spreken van een datalek als persoonsgegevens in handen vallen van derden die geen toegang tot die gegevens zouden mogen hebben. Een datalek is het gevolg van een beveiligingsprobleem. In de meeste gevallen gaat het om uitgelekte computerbestanden, al kan een gestolen geprinte klantenlijst evengoed een datalek vormen. Andere voorbeelden: cyberaanvallen (incl. DDos), e-mail verzonden naar verkeerde adressen, gestolen laptops, afgedankte niet-schoongemaakte computers en verloren usb-sticks.
Illegaal verkregen bedrijfsgegevens over een productieproces of marktstrategie betreffen kostbare informatie, maar vallen niet onder de gangbare definitie van datalek.
 
Als een bedrijfstelefoon verloren of gestolen wordt, dan is dat mogelijk een datalek. Als een privé-telefoon kwijtraakt is er geen datalek (de Wbp is niet van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens voor uitsluitend persoonlijke of huishoudelijke doeleinden).
Meer doen in minder tijd! UNO nodigt je uit voor een CIE sessie bij Microsoft.

Meer doen in minder tijd! UNO nodigt je uit voor een CIE sessie bij Microsoft. ...

Slimmer vergaderen, handiger communiceren en effectief (samen)werken in documenten! De huidige technologie levert steeds meer oplossingen die leiden tot beter samenwerken en meer doen in minder tijd!
Het klinkt prachtig, maar alle technieken zelf invoeren is best lastig. Onze dynamische wereld digitaliseert zo snel dat we ’t nauwelijks kunnen bijbenen. Laat staan zelf goed inzicht krijgen welke tools nu echt zinvol zijn voor jouw specifieke bedrijfsvoering en welke niet. Het belangrijkste daarbij is zelf ervaren!
Om je daarbij te helpen, nodigt UNO je uit voor een Microsoft Customer Immersion Experience. In deze kosteloze, geheel vrijblijvende sessie ga je onder leiding van een professional bij Microsoft zelf alle tools uitproberen. Je gaat in een kleine groep van 9 personen, uit verschillende organisaties, zelf aan de slag met producten als Office365, Teams, Skype for business en  Sharepoint. Natuurlijk is er ook tijd en aandacht voor eventuele specifieke vragen. Deze workshop is dus geen passieve uitgebreide demonstratie, maar je zit juist ZELF aan de knoppen van de nieuwste devices.  Ervaar zo wat het nieuwe werken voor jou in praktijk kan betekenen! Iedere CIE biedt ruimte aan 2 personen per organisatie en is bedoeld voor organisaties in het MKB met minimaal 25 werkplekken. Op 7 juni zijn er nog een paar plaatsen vrij. Interesse? Neem dan contact op met Sales bij UNO via 070 330 00 10 of mail via  sales@uno.nl. 
 

Niet gevonden wat je zocht of toch nog een vraag? Wij helpen je graag! Contact