Deel deze pagina:
Kika meest gedraaid tijdens Vakdag Fondsenwerving 2018!

Kika meest gedraaid tijdens Vakdag Fondsenwerving 2018!

Tijdens de Vakdag Fondsenwerving 2018 heeft UNO voor het eerst het UNO Donatie Rad geïntroduceerd en dat is met veel enthousiasme ontvangen! Op het rad staan twaalf goede doelen en aan het goede doel, dat het meest gedraaid werd, zou UNO 1.500 euro doneren. De winnaar van 2018 is Kika geworden!

Deze week mochten we de cheque overhandigen en werden we heel hartelijk ontvangen bij Kika door Rien Schimmel, in het midden van de foto. Rien vertelde ons bevlogen over alle initiatieven, die in Nederland ontwikkeld worden, om Kika te ondersteunen. De feiten liegen er nl niet om. Elke week krijgen 10 kinderen kanker en 25% redt het niet.

Dat moet beter vindt KiKa en daarom werven zij fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker met als doel om het genezingspercentage naar 95% te kunnen verhogen. Dat kan alleen door meer onderzoek naar het ontstaan, de behandelmethode, de genezing en het herstel van de ziekte want dit is bij kinderen heel anders dan bij volwassenen.

Mede dankzij het harde werk van Kika en iedereen die Kika ondersteunt wordt deze maand het grootste onderzoeks- en zorgcentrum in Europa voor kinderen met kanker geopend in Utrecht. Kika is de grootste financier van de onderzoeken van het Princes Màxima Centrum en mag hierop zeer trots zijn. UNO is uiteraard blij dat haar betrekkelijk kleine bijdrage dit grote mooie doel kan ondersteunen.

Overig Nieuws

Meer doen in minder tijd! UNO nodigt je uit voor een CIE sessie bij Microsoft.

Meer doen in minder tijd! UNO nodigt je uit voor een CIE sessie bij Microsoft. ...

Slimmer vergaderen, handiger communiceren en effectief (samen)werken in documenten! De huidige technologie levert steeds meer oplossingen die leiden tot beter samenwerken en meer doen in minder tijd!
Het klinkt prachtig, maar alle technieken zelf invoeren is best lastig. Onze dynamische wereld digitaliseert zo snel dat we ’t nauwelijks kunnen bijbenen. Laat staan zelf goed inzicht krijgen welke tools nu echt zinvol zijn voor jouw specifieke bedrijfsvoering en welke niet. Het belangrijkste daarbij is zelf ervaren!
Om je daarbij te helpen, nodigt UNO je uit voor een Microsoft Customer Immersion Experience. In deze kosteloze, geheel vrijblijvende sessie ga je onder leiding van een professional bij Microsoft zelf alle tools uitproberen. Je gaat in een kleine groep van 9 personen, uit verschillende organisaties, zelf aan de slag met producten als Office365, Teams, Skype for business en  Sharepoint. Natuurlijk is er ook tijd en aandacht voor eventuele specifieke vragen. Deze workshop is dus geen passieve uitgebreide demonstratie, maar je zit juist ZELF aan de knoppen van de nieuwste devices.  Ervaar zo wat het nieuwe werken voor jou in praktijk kan betekenen! Iedere CIE biedt ruimte aan 2 personen per organisatie en is bedoeld voor organisaties in het MKB met minimaal 25 werkplekken. Op 7 juni zijn er nog een paar plaatsen vrij. Interesse? Neem dan contact op met Sales bij UNO via 070 330 00 10 of mail via  sales@uno.nl. 
 
Persbericht: Noor Ferket nieuwe directeur UNO

Persbericht: Noor Ferket nieuwe directeur UNO ...

Noor Ferket wordt de nieuwe directeur van UNO. Na tien succesvolle jaren heeft Remco Onderwater zijn functie per 11 april aan haar overgedragen. Met haar ruime ervaring in leidinggevende functies is Noor Ferket de aangewezen persoon om een verdere groei en uitbouw van UNO te realiseren.
 
Remco Onderwater stond in 1998 aan de wieg als één van de oprichters van UNO. Vanaf 2008 is hij directeur en heeft in deze periode de omzet vervijfvoudigd en groeide de organisatie van 10 naar ruim 40 medewerkers. UNO, gevestigd in Rijswijk (ZH), zorgt er met slimme ICT-oplossingen en Topsupport voor dat je altijd en overal kunt werken. Met zogeheten virtuele public- en private cloudomgevingen ontzorgt UNO organisaties vanaf tien medewerkers. Dat doen we voor vele klanten en zo hebben we een klantenportfolio opgebouwd met bekende namen, waar we trots op zijn.
 
Remco Onderwater: “De afgelopen jaren hebben we met UNO een fantastische reis beleefd. De organisatie is van een kleine club jonge enthousiaste mensen uitgegroeid tot een volwassen organisatie, die in alles probeert mee te denken met haar klanten. We zijn ervan overtuigd dat Noor Ferket, met haar 20 jaar ervaring bij Centric in diverse leidinggevende en directiefuncties, de juiste persoon is om UNO door te laten groeien. Haar oprechte mensgerichte aanpak, haar vaardigheid om mensen in hun kracht te zetten en haar uitgebreide netwerk helpen daarbij. Ze past goed bij de no-nonsense familiecultuur van UNO.” 
 
Noor Ferket: “Vanaf de eerste kennismaking was er een klik tussen UNO en mij.  De klant is geen nummer, maar staat centraal en wordt echt ontzorgd. Verder spraken mij gelijk de open sfeer, de humor en de actieve can-do-mentaliteit aan. Ik heb er veel zin in om samen met onze enthousiaste en kundige medewerkers verder te bouwen aan dit mooie bedrijf.” 
 
Remco Onderwater blijft betrokken bij UNO. Hij zal samen met Paul Citroen, één van de aandeelhouders, het management de komende jaren begeleiden vanuit de Raad van Advies. Daarnaast blijft hij betrokken bij de expansie van UNO op het gebied van overnames en de integratie van nieuwe acquisities.
 
 
Vakdag Fondsenwerving 2018 geslaagd!

Vakdag Fondsenwerving 2018 geslaagd! ...

De Vakdag Fondsenwerving 2018 was voor UNO een groot succes. Tijdens de beurs hebben we UNO op de kaart kunnen zetten bij vele stichtingen en NGO's, waarbij we goede relaties mochten verwelkomen en interessante contacten hebben gelegd. 

Dit jaar hebben we voor het eerst het UNO Donatie Rad geïntroduceerd en dat is met veel enthousiasme ontvangen! Op het rad staan twaalf goede doelen, waaronder natuurlijk ook onze vaste klanten. Aan het goede doel, dat het meest gedraaid zou worden, heeft UNO beloofd 1.500 euro te doneren. Veel beursbezoekers hebben meegedaan, waaronder ook Jennifer Wassenaar, Secretaris Toezicht van CBF, toezichthouder goede doelen (2e persoon van links op de foto hierboven). Op dit moment zijn er ruim 520 erkende goede doelen in Nederland. Hierdoor staat 80% van het geefgeld in Nederland onder toezicht. Ook de winnaar van het UNO Donatie Rad is een CBF Erkend goed doel! En de winnaar van het UNO Donatie Rad 2018 is geworden: 

KiKa!!!' 

 

Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet beter vindt KiKa en daarom werven zij fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker met als doel om het genezingspercentage naar 95% te kunnen verhogen. UNO ondersteunt dit natuurlijk graag en zal binnenkort een cheque van 1.500 euro Aan KiKa overhandigen.

Natuurlijk willen we iedereen danken voor de leuke reacties en in het bijzonder de organisatie van de Vakdag Fondsenwerving voor de goede begeleiding van deze dag.

Welkom Leslie Harberts! Onze nieuwe Medior System Engineer.

Welkom Leslie Harberts! Onze nieuwe Medior System Engineer. ...

Leslie Harberts is per 2 oktober jl. onze nieuwe Medior System Engineer. Leslie wordt verantwoordelijk voor het beheer van de IT-infrastructuur van onze klanten en de 2e en 3e lijns support hierop. Naast het actief helpen van klanten bij het oplossen van incidenten en problemen, zal hij zich ook bezig houden met het onderhoud van servers, netwerkcomponenten en werkstations.
 
Leslie heeft al meer dan tien jaar ervaring binnen de ICT en dan vooral binnen het MKB. Zo weet hij vaak als geen ander waar een klant tegen aanloopt. Hij noemt zichzelf een echte allrounder en van deze ervaring maken wij in het UNO team graag gebruik! Wij wensen Leslie veel plezier en succes!

Niet gevonden wat je zocht of toch nog een vraag? Wij helpen je graag! Contact