Deel deze pagina:
Welkom Alex de Best! Onze nieuwe IT Support Engineer.

Welkom Alex de Best! Onze nieuwe IT Support Engineer.

Alex de Best is per 1 augustus jl. onze nieuwe IT Support Engineer. In deze functie is Alex het vaste baken voor onze klanten en verantwoordelijk voor het beheer en support van de ICT infrastructuur van onze klanten. Zo zal hij zich bezighouden met zwaardere troubleshooting op server/netwerk niveau maar vervolgens ook klanten te woord staan bij lichtere incidenten. Een afwisselende functie waarbij klantgerichtheid en inlevingsvermogen extreem belangrijk is.
 
Gelukkig heeft Alex zich daarin, met 22 jaar ervaring in de ICT als Systeembeheerder, sterk bewezen. Bij zijn laatste werkgever was hij maar liefst verantwoordelijk voor het beheer van 300 werkplekken inclusief de bijbehorende netwerk/serveromgeving. 
Daarnaast staat Alex, samen met Angelo, binnen UNO al echt bekend als De Apple kenner!! Met zijn jarenlange ervaring in de ICT en zijn open persoonlijkheid is Alex een zeer welkome aanvulling op het UNO team!
 
Eerste reactie Alex na 1 week UNO: 
"Een open organisatie met verschillende type mensen die echt voor elkaar klaar staan." 

Overig Nieuws

IoT inspiratiesessie geslaagd!

IoT inspiratiesessie geslaagd! ...

Afgelopen vrijdag hebben we al weer de tweede inspiratie sessie mogen houden binnen het UNO Explore & Innovate programma. In het prachtige gebouw van onze klant de Hartstichting, was het thema deze keer Internet of Things en hoe dit je werkplek gaat veranderen. De sessie werd begeleid door UNO's IoT partner SWYCS. En als we de reacties mogen geloven een geslaagde ochtend zowel qua inhoud als dynamiek tijdens de discussies rond de kleinere tafelsessies. De inspirerende presentatie van SWYCS met praktische voorbeelden hebben daar zeker toe bijgedragen. Nieuwsgierig? Kijk snel hieronder naar alle foto's! 

End of Support Microsoft Windows 7

End of Support Microsoft Windows 7 ...

Microsoft heeft verklaard 10 jaar productondersteuning voor Windows 7 te leveren toen het werd uitgebracht op 22 oktober 2009. Op het moment dat deze periode van 10 jaar afloopt, beëindigt Microsoft de ondersteuning voor Windows 7, zodat zij onze investeringen kunnen richten op de ondersteuning van nieuwere technologieën en fantastische nieuwe ervaringen. De exacte datum voor het einde van de ondersteuning voor Windows 7 is 14 januari 2020. Hierna worden geen technische ondersteuning en software-updates ter bescherming van uw pc meer geleverd voor het product vanuit Windows Update. Microsoft raadt u ten zeerste aan om vóór januari 2020 over te stappen naar Windows 10, om te voorkomen dat u in een situatie komt waarin u service of ondersteuning nodig hebt die niet langer beschikbaar is.

Wat betekent het einde van de ondersteuning voor u? 

Als u een pc hebt met Windows 7, ontvangt deze na 14 januari 2020 geen beveiligingsupdates meer. Het is daarom belangrijk om naar een modern besturingssysteem te upgraden, zoals Windows 10. Dit ontvangt de laatste beveiligingsupdates die helpen om u en uw gegevens beter te beveiligen. Bovendien is de klantenservice van Microsoft niet meer beschikbaar om technische ondersteuning voor Windows 7 te bieden.

Wat adviseren wij en Microsoft? 

De meeste gebruikers van Windows 7 wordt geadviseerd om over te stappen naar een nieuw apparaat met Windows 10. De huidige pc's zijn niet alleen sneller en lichter maar ook krachtiger en veiliger, met een gemiddelde prijs die aanzienlijk lager is dan die van de gemiddelde pc acht jaar geleden. 

Wat gebeurt er als ik Windows 7 blijf gebruiken?

U kunt Windows 7 blijven gebruiken, maar na beëindiging van de ondersteuning wordt uw pc kwetsbaarder voor virussen en andere beveiligingsrisico's. U kunt Windows gewoon blijven starten en uitvoeren maar u ontvangt geen softwareupdates meer van Microsoft, ook geen beveiligingsupdates.

Bron; microsoft.com 

Vakdag Fondsenwerving 2019 voor UNO een succes!

Vakdag Fondsenwerving 2019 een succes! ...

De Vakdag Fondsenwerving 2019 was voor UNO een groot succes. Tijdens de beurs hebben we UNO op de kaart kunnen zetten bij vele stichtingen en NGO's, waarbij we interessante contacten hebben gelegd. Ons nieuwe Explore & Innovate programma, waarmee we bedrijven ondersteunen bij de digitale transformatie werd met veel enthousiasme ontvangen. Ook werd er veel aan het UNo Donatie rad gedraaid! Op het rad staan twaalf goede doelen en aan het goede doel, dat het meest gedraaid werd, geeft UNO een donatie van 500 euro. De winnaar van 2019 is een van onze grote klanten geworden....

 

 

Vol trots verwelkomt UNO Werkse!

Vol trots verwelkomt UNO Werkse! ...

Werkse! begeleidt kandidaat-werknemers met meer of minder afstand tot de arbeidsmarkt naar een plaats op de reguliere arbeidsmarkt. Daar waar vraag en aanbod op de actuele arbeidsmarkt elkaar niet 'vanzelf' vinden, is Werkse! de verbindende schakel. Het credo bij werkse is ‘Via werk naar werk’. In het Werkleerbedrijf of bij een van hun samenwerkingspartners doen (kandidaat-)werknemers werkritme op. Tegelijkertijd worden zij getraind en begeleid en ontwikkelen mensen hun vaardigheden en competenties. Het doel is altijd: op weg naar een reguliere baan of een baan die daar zo dicht mogelijk bij in de buurt komt. Werkgevers en opdrachtgevers zijn daarbij de onmisbare partners. 

Werkse! geeft aan dat vooral UNO's blik op de toekomst een belangrijke rol bij haar keuze heeft gespeeld. Dit uit zich zowel in UNO's advies, oplossingen als ook in de klantprogramma's als Explore & Innovate. Daarnaast sluiten de ambities van beide bedrijven goed bijelkaar aan: betrokken, resultaatgericht en ondernemend waarbij de mens atijd centraal staat.

 

 

 

Niet gevonden wat je zocht of toch nog een vraag? Wij helpen je graag! Contact