Deel deze pagina:

Nieuws


FUNO is geslaagd!

FUNO is geslaagd!

De geadopteerde pup van UNO oftewel ónze FUNO, is geslaagd voor zijn eindexamen van het puppyexamen. Inmiddels bijna geen pup meer, want bij grotere rassen zijn ze dat niet meer tussen de 12-18 maanden en FUNO is al bijna 1.5 jaar oud. 

IoT inspiratiesessie geslaagd!

IoT inspiratiesessie geslaagd!

Afgelopen vrijdag hebben we al weer de tweede inspiratie sessie mogen houden binnen het UNO Explore & Innovate programma. In het prachtige gebouw van onze klant de Hartstichting, was het thema deze keer Internet of Things en hoe dit je werkplek gaat veranderen. De sessie werd begeleid door UNO's IoT partner SWYCS. En als we de reacties mogen geloven een geslaagde ochtend zowel qua inhoud als dynamiek tijdens de discussies rond de kleinere tafelsessies. De inspirerende presentatie van SWYCS met praktische voorbeelden hebben daar zeker toe bijgedragen. Nieuwsgierig? Kijk snel hieronder naar alle foto's! 

End of Support Microsoft Windows 7

End of Support Microsoft Windows 7

Microsoft heeft verklaard 10 jaar productondersteuning voor Windows 7 te leveren toen het werd uitgebracht op 22 oktober 2009. Op het moment dat deze periode van 10 jaar afloopt, beëindigt Microsoft de ondersteuning voor Windows 7, zodat zij onze investeringen kunnen richten op de ondersteuning van nieuwere technologieën en fantastische nieuwe ervaringen. De exacte datum voor het einde van de ondersteuning voor Windows 7 is 14 januari 2020. Hierna worden geen technische ondersteuning en software-updates ter bescherming van uw pc meer geleverd voor het product vanuit Windows Update. Microsoft raadt u ten zeerste aan om vóór januari 2020 over te stappen naar Windows 10, om te voorkomen dat u in een situatie komt waarin u service of ondersteuning nodig hebt die niet langer beschikbaar is.

Wat betekent het einde van de ondersteuning voor u? 

Als u een pc hebt met Windows 7, ontvangt deze na 14 januari 2020 geen beveiligingsupdates meer. Het is daarom belangrijk om naar een modern besturingssysteem te upgraden, zoals Windows 10. Dit ontvangt de laatste beveiligingsupdates die helpen om u en uw gegevens beter te beveiligen. Bovendien is de klantenservice van Microsoft niet meer beschikbaar om technische ondersteuning voor Windows 7 te bieden.

Wat adviseren wij en Microsoft? 

De meeste gebruikers van Windows 7 wordt geadviseerd om over te stappen naar een nieuw apparaat met Windows 10. De huidige pc's zijn niet alleen sneller en lichter maar ook krachtiger en veiliger, met een gemiddelde prijs die aanzienlijk lager is dan die van de gemiddelde pc acht jaar geleden. 

Wat gebeurt er als ik Windows 7 blijf gebruiken?

U kunt Windows 7 blijven gebruiken, maar na beëindiging van de ondersteuning wordt uw pc kwetsbaarder voor virussen en andere beveiligingsrisico's. U kunt Windows gewoon blijven starten en uitvoeren maar u ontvangt geen softwareupdates meer van Microsoft, ook geen beveiligingsupdates.

Bron; microsoft.com 

Vakdag Fondsenwerving 2019 voor UNO een succes!

Vakdag Fondsenwerving 2019 een succes!

De Vakdag Fondsenwerving 2019 was voor UNO een groot succes. Tijdens de beurs hebben we UNO op de kaart kunnen zetten bij vele stichtingen en NGO's, waarbij we interessante contacten hebben gelegd. Ons nieuwe Explore & Innovate programma, waarmee we bedrijven ondersteunen bij de digitale transformatie werd met veel enthousiasme ontvangen. Ook werd er veel aan het UNo Donatie rad gedraaid! Op het rad staan twaalf goede doelen en aan het goede doel, dat het meest gedraaid werd, geeft UNO een donatie van 500 euro. De winnaar van 2019 is een van onze grote klanten geworden....

 

 

Welkom bij de UNO familie

Welkom bij de UNO familie

Onze nieuwe aanwinsten voor UNO moeten natuurlijk ook even kort voorgesteld worden (v.l.n.r) en welk team zij gaan versterken: Gino Misana (Onsite Support Engineer), Patrick Votel (Support Engineer), Raymond van der Meer (Accountmanager) en Jonathan Teske (Service- en Projectmanager). Met hun ruime, deels leidinggevende, ervaring binnen ICT zijn zij allen een welkome aanvulling op het UNO team! 

Heel veel plezier en succes namens jullie nieuwe collega's!

Kies een veilig wachtwoord

Kies een veilig wachtwoord

Een veilig wachtwoord is uiterst belangrijk om je eigen data te beschermen. Hierbij wat handige tips om te zorgen dat het ook echt veilig is. 

UNO SafeSpace light

UNO SafeSpace Light

Dit kwartaal zal UNO een nieuwe UNO SafeSpace variant introduceren op de markt. UNO SafeSpace Light. Dit is een back-up en disaster recovery oplossing in één maar dan geschikt voor klanten waarbij de internetverbinding (nog) niet afdoende is.

 Hoe bescherm je je tegen ransomware?

Hoe bescherm je je tegen ransomware?

Veel bedrijven en particulieren hebben steeds vaker te maken met ransomware. Een verzamelnaam voor virussen die computers en servers ‘gijzelen’ voor losgeld. Door het snelle verdienmodel voor hackers een virus 

Persbericht: UNO staat garant voor geslaagde ICT-projecten, ook bij de overheid

Persbericht: UNO staat garant voor geslaagde ICT-projecten, ook bij de overheid

ICT moet gewoon werken, toch? Het klinkt zo vanzelfsprekend, maar we zien ook bij de overheid dat de werkelijkheid vaak anders is. De sleutel tot succes is een partner die de techniek goed kent en interesse heeft in de organisatie. Zo kunnen ICT-projecten wel degelijk succesvol verlopen, ook bij overheidsinstanties! Een mooi voorbeeld daarvan is de samenwerking tussen Avalex en UNO.

UNO sponsort 11strandenloop van de Hartstichting

UNO sponsort 11strandenloop van de Hartstichting

Als vaste ICT partner van de Hartstichting sponsort UNO de 11stranden businessloop op 5 okotober. UNO daagt jou uit hier aan mee te doen!. Voor degenen die het nog niet kennen de 11strandentocht is het tweejaar oude zusje van de 11stedentocht, waarbij je in 1 dag langs de Nederlandse kustlijn loopt. Kies samen met je collega's julie eigen uitdaging. Wordt het 11 Kilometer, startend vanaf Kijkduin of 20 km startend vanaf Schevenigen? Gaan jullie lopend of wordt het hardlopend langs het strand? Wil je je grenzen nog meer verleggen? Je kan ook voor 40 of 60 km kiezen! Lopend of hardlopend? Iedereen eindigt sowiezo in Hoek van Holland. De Hartstichting staat voor: Een gezond kloppend hart. Met de opbrengst van de 11strandentocht help jij mee om hart- en vaatziekten eerder op te sporen en op te lossen. Schrijf je daarom nu snel in en bestel een business ticket via onderstaande link. 

UNO is, als vaste ICT partner van de Hartstichting, al meer dan 15 jaar indirect betrokken bij vele activiteiten van deze mooie organisatie. Zo zien wij vanaf de zijlijn met hoeveel passie iedereen bij de Hartstichting betrokken is en zich inzet voor het redden van levens. Wij krijgen ook dagelijks mee hoe belangrijk honderzoek is naar deze hart- en vaatziekten. Met de 11strandentocht kan UNO nu ook daadwerkelijk een steentje bijdragen. Vorig jaar zaten we met veel plezier bij de stempelpost Kijkduin! Hier hebben wij vol bewondering 1.111 helden aangemoedigd en verrast met een verfrissend mintje. Dit jaar wordt het nog even een verrassing bij welke stempelpost van de businessloop UNO staat, maar we zijn er zeker. Doe jij ook mee? Schrijf je snel in, want alleen samen winnen we de strijd!