Continue Adoptie?
Groeien door digitaal slagvaardig te blijven!

Webinar: Donderdag 9 december om 10.00 uur

Donderdag 9 december om 10.00 uur

Creëer een roadmap waarin strategie, techniek en adoptie samenkomen

De snel opvolgende technologische ontwikkelingen en de nieuwe hybride manier van werken bieden veel kansen om als organisatie slimmer te werken en te groeien. Maar hoe zorg je dat je medewerkers de juiste vaardigheden ontwikkelen om deze kansen ook daadwerkelijk te benutten? Denk bijvoorbeeld aan de Werkplek van de Toekomst (Microsoft 365): een pakket dat zich continu ontwikkelt en verbetert, waarin je als organisatie je weg moet vinden. Niet alleen op het moment van introductie maar juist ook daarna. Met een continue adoptieroadmap borg je niet alleen continue kennisoverdracht, maar analyseer je hoe de organisatie optimaal samenwerkt op strategisch, technisch en functioneel niveau. Zo creëer je een organisatie die digitaal slagvaardig is en kan groeien. In deze webinar leggen we uit hoe je zo’n continue adoptieroadmap kan uitstippelen. Schrijf je snel in voor deze webinar op donderdag 9 december om 10.00 uur.

Wat kan je leren?

Omdat je wilt meebewegen met verandering, zien we cloudadoptie als een continu traject. Maar hoe ziet zo’n continu proces eruit? Hoe verandert de adoptieaanpak na verloop van tijd? En hoe zorg je dat je organisatie niet alleen functioneel, maar ook strategisch en technisch de digitale transformatie kan bijbenen? Dit alles zal in deze webinar worden toegelicht, waarbij we direct aangeven dat we niet geloven in een one-size-fits-all-aanpak. Ook aan het woord is gastspreker Erwin de Winter, Manager IT en Informatie bij HandicapNL, die zijn visie deelt over de toegevoegde waarde van adoptie in de praktijk voor de medewerkers van HandicapNL.

Digitaal slagvaardig blijven met een continue adoptie-roadmap.

Je hebt als organisatie bewust gekozen om efficiënter en effectiever te kunnen werken en de transitie te maken naar de Cloud, ofwel de Werkplek van de Toekomst. Adoptie maakt medewerkers digitaal slagvaardig. Daarnaast winnen de 4 continue stappen binnen onze Adoptie-methodiek in kracht, wanneer je ze doelgericht herhaalt. In dit onderdeel vertellen we je hoe de UNO Adoptie-methodiek de weg vrij maakt voor de adoptieroadmap.
Paul Geerts, Customer Succes Manager bij UNO

Het belang van continue adoptie voor je bedrijfsstrategie.

Een digitaal slagvaardige organisatie pakt ontwikkelingen snel op, werkt slim samen en is wendbaar. Dit is niet alleen gebaseerd op de digitale kennis en vaardigheden van de medewerkers, maar ook op de mate waarin je IT en je business/strategie op elkaar zijn afgestemd en écht goed samenwerken. Zodra de business, de techniek en adoptie optimaal op elkaar zijn afgestemd, wordt jouw organisatie digitaal slagvaardig. In dit onderdeel laten we zien op welke wijze UNO strategie, techniek en adoptie samen laat komen in een continue digitale roadmap. Linette Klap, Cloud Consultant bij UNO

Praktijk ervaring: De toegevoegde waarde van continue adoptie voor de organisatie.

Hoe ziet deze adoptieroadmap er uit in de praktijk? HandicapNL heeft een klein jaar geleden de stap gemaakt naar de Werkplek van de Toekomst en heeft Adoptie ingezet om de medewerkers digitaal slagvaardiger te maken. Erwin de Winter, Manager IT en Informatie bij HandicapNL, vertelt over zijn ervaringen met de Werkplek van de Toekomst en het Adoptietraject van UNO. Daarnaast kijken we met hem samen naar de visie en strategie van de komende jaren.
Erwin de Winter, Manager ICT & Informatie bij HandicapNL en Paul Geerts, Customer Succes Manager bij UNO

Praktische informatie

Datum 9 December 2021

Tijd 10:00 tot 11:00 uur.

De webinar vindt online plaats en de aanmeldlink ontvang je via de mail.

(Niet ontvangen? Check je spam mailbox)

Inschrijven voor deze webinar kan direct via onderstaand formulier.

Schrijf je in voor
Webinar: Continue Adoptie? Groeien door digitaal slagvaardig te blijven!

Wij voelen ons verantwoordelijk voor jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens.
Wil je weten hoe wij hiermee omgaan? Bekijk dan hier ons privacybeleid.

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail

In deze webinar leer je hoe je digitaal weer- en wendbaar blijft met een continue digitale roadmap waarin strategie, techniek en adoptie samenkomen.