Deel deze pagina:
Interfisc

"On Premise Oplossingen: De zekerheid die een organisatie als Interfisc nodig heeft" 
 

Interfisc is uw persoonlijke, lokale en meertalige zakenpartner, als u grensoverschrijdende ambities heeft. Het is onze missie om u de beste oplossingen te bieden voor de veelal complexe aangelegenheden omtrent personeel dat internationaal werkzaam is. 

Wij bieden praktische oplossingen voor al dan niet internationale personeelszaken, zoals (salaris)administratie, secundaire arbeidsvoorwaarden & fiscaal-juridische aangelegenheden;
Een laagdrempelig dienstenaanbod waarmee onze cliënten succesvol zaken kunnen doen in het buitenland;
Ruim 35 jaar internationale ervaring.
Landsgrenzen vervagen, werkgevers en werknemers gaan vaker de grens over waardoor de arbeidsmobiliteit toeneemt. Anderzijds probeert elk land, via nationale wet- en regelgeving, zoveel mogelijk de eigen identiteit te behouden zoals bij fiscaliteit, (arbeids)recht, sociale zekerheid tot en met de salarisverwerking en niet te vergeten cultuur. Deze aspecten zijn in de praktijk nauw met elkaar verweven. Hierdoor zal er altijd behoefte zijn aan professionele begeleiding door een specialist zoals Interfisc met internationale focus op lokale markten, die alles onder één dak kan aanbieden.


Wie?

Binnen de Interfisc Groep ligt de verantwoording voor de faciliteiten bij Jan Bosma. Het beheer van het telefonie- en automatiseringsnetwerk is daarvan de hoofdmoot.  Jan Bosma is nu ruim 10 jaar in dienst bij Interfisc en heeft in die periode het automatiseringspark van een enkelvoudige Novell 3.12 server met aangesloten PC's zien ontwikkelen naar een Virtueel Server netwerk met een Citrix-farm als tussenlaag en Thin Clients op de werkplekken.  Deze transformatie is grotendeels uitgevoerd door UNO. Een belangrijk deel van het dagelijks beheer van het netwerk van Interfisc ligt eveneens in handen van UNO.


Waarom UNO?

"Interfisc is een bedrijf dat meerdere producten voert voor een uiteenlopende klantenkring. Daardoor is Interfisc afhankelijk van complex automatiseringssysteem dat uiteraard zeer stabiel moet zijn. UNO heeft Interfisc de afgelopen jaren geholpen om op een efficiënte manier oplossingen te vinden die aansluiten op onze IT wensen en ideeën. Wij hebben UNO daarnaast ingezet om onze systemen te monitoren, te controleren en samen met onze eigen automatiseringsafdeling te beheren en dat geeft ons de zekerheid die een organisatie als Interfisc nodig heeft. UNO is een IT partner die ons daar wij nodig ook hardware en software levert en ons op de hoogte houdt van nieuwe ontwikkelingen in de markt die interessant zijn om toe te passen”

Niet gevonden wat je zocht of toch nog een vraag? Wij helpen je graag! Contact