Deel deze pagina:
PAX

"On Premise Oplossingen: Een goed werkend netwerk helpt het uitvoeren van vredeswerk"
 

PAX staat voor vrede. Samen met mensen in conflictgebieden en betrokken burgers wereldwijd werkt PAX aan een menswaardige, democratische en vreedzame samenleving, overal in de wereld. 

 
PAX brengt mensen bij elkaar die voor vrede durven te gaan. Iedereen die in vrede gelooft, kan iets voor vrede doen: van het versturen van een e-mail aan Tweede Kamerleden tot het steunen van vredesactivisten in conflictgebieden. Wij zijn ervan overtuigd dat al die beetjes durf uiteindelijk optellen tot vrede.


Functie

Als Officemanager binnen de organisatie is Ruud van Piggelen mede verantwoordelijk voor het IT beleid. Hij voert vanuit die functie de contacten met UNO, die vanaf najaar 2007 als externe systeembeheerder de verantwoordelijkheid dragen voor het goed functioneren van alle automatisering waarin het werk van PAX gebruik wordt gemaakt.


Waarom UNO

In 2007 kreeg het samenwerkingsverband van beide vredesbewegingen IKV en PAX steeds meer vorm. In een intensief traject is die zomer UNO naar voren gekomen als de beste keuze voor opzetten en uitvoeren van goed werkende IT, opdat een goed werkend netwerk geen belemmering zou vormen voor het uitvoeren van het vredeswerk. Er is gekozen voor een Citrix omgeving zodat PAX medewerkers vanuit 2 kantoor locaties in Nederland, vanaf thuis, tijdens dienstreizen en vanuit kantoren in Jordanië en Kenia ten allen tijden goed zouden kunnen werken.
Met wekelijks een vaste medewerker 1 dag op locatie en middels intensieve contacten met de technisch accountmanager bij UNO we ook 3 jaar later spreken van een prima functionerend IT-systeem. Betrokkenheid bij, expertise van en bekendheid ter plekke met locatie en medewerkers is daarbij een enorm pluspunt wat de UNO medewerkers inbrengen.

Niet gevonden wat je zocht of toch nog een vraag? Wij helpen je graag! Contact