Deel deze pagina:
Het Nationale Theater

"UNO luistert echt en komt met toekomstgerichte, goed doordachte oplossingen"

Afgelopen januari fuseerden Het Nationale Toneel, De Koninklijke Schouwburg en Theater aan het Spui tot het Nationale Theater. Het Nationale Theater is daarmee het grootste reizende theatergezelschap van Nederland en het stadsgezelschap van Den Haag. Voor de fusie hadden alle drie afzonderlijke organisaties een aparte ICT omgeving. Dit moest één gezamenlijke omgeving worden en om dit proces te begeleiden werd UNO in februari 2017 als vaste ICT partner gekozen.

 

"UNO duwt geen standaard ICT oplossingen door "

Volgens Egbert Mellema, Hoofd Facilitair & ICT bij het Nationaal Theater, viel de keuze tijdens de pitch duidelijk op UNO. UNO had zich goed verdiept in de bestaande ICT situatie en bij de pitch een zeer toekomstgerichte ICT oplossing gepresenteerd, waarbij gedeeltelijk gebruik gemaakt kon worden van de bestaande apparatuur. 
 
"Onze gebruikers kunnen nu vanaf de drie hoofdlocaties inloggen op alle werkstations. Omdat er de wens is dat gebruikers altijd bij documenten moeten kunnen komen is er gekozen voor een hybride omgeving. Er is een vaste server voor ‘interne’ data en er is een SharePoint omgeving voor data die altijd benaderbaar moet zijn. Gebruikers kunnen hier zelf flexibel mee omgaan. Een oplossing die echt gebaseerd is op onze wensen en dus niet zo maar een voorhanden standaard oplossing in een Nationaal Theater jasje” 
"


"UNO is een club met eerlijke en integere mensen die goed kunnen luisteren en met praktische oplossingen komen, waar de klant echt iets aan heeft"

“Niet alleen inhoudelijk maar ook de wijze van omgang is heel plezierig”, geeft Egbert aan. “De helpdesk van UNO is goed bereikbaar en zeer accuraat. Ze zijn altijd fris en actief en dat maakt de drempel voor gebruikers om te bellen laag en het contact heel plezierig. UNO is een club met eerlijke en integere mensen die goed kunnen luisteren en met praktische oplossingen komen, waar de klant iets aan heeft”.  

Niet gevonden wat je zocht of toch nog een vraag? Wij helpen je graag! Contact