In drie stappen de roadmap naar jouw digitale toekomst realiseren

Webinar: Donderdag 24 juni om 10.00 uur

Donderdag 24 juni om 10.00 uur

Samen met Application Services de koers bepalen van jouw IT strategie.

Hoe ziet de digitale toekomst van mijn organisatie eruit? Met die vraag worstelen steeds meer directeuren en ICT-verantwoordelijken. UNO helpt je om de regie over je digitale transformatie terug te krijgen. In deze webinar introduceren we onze nieuwe dienst Application Services en leggen we uit hoe we jouw organisatie in drie stappen helpen een gestroomlijnd applicatielandschap te bereiken. Schrijf je snel in voor de webinar op donderdag 24 juni om 10.00 uur. 

Wat kan je leren?

Hoe krijgt jouw organisatie een heldere roadmap en hoe helpt dit jou met je bedrijfsstrategie? We nemen je mee in ons proces en laten de theorie ook leven in de praktijk. Je wordt geprikkeld om na te denken over hoe jouw applicaties aansluiten op de behoeften van de business. Zo zetten we samen een nieuwe koers!

Visie & Strategie


Het is onze missie om bij te dragen aan het succes van onze klanten. Niet alleen met onze kennis op het gebied van infrastructuur, maar ook functionele inrichting en adoptie. In een organisatie zijn tenslotte klanten, strategie, doelen, medewerkers, processen en IT onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij stralen dit graag uit met onze nieuwe pay-off: Leading your digital journey. We nemen jouw organisatie bij de hand en zijn jouw gids op weg naar jouw digitale toekomst.
Feico van der Meij, Directeur UNO

De juiste koers bepalen begint met inzicht

Voordat je vertrekt, moet je weten waar je staat en waar je heen gaat. Met onze Application Services brengen we als eerste stap jouw applicatielandschap in kaart. Vervolgens bepalen we samen met jou waar je naartoe zou willen en maken we een roadmap, zodat je precies weet waar en wanneer je welke kant op moet. Bijvoorbeeld wanneer je wilt optimaliseren en moderniseren. Zo weet je precies welke afslag je moet nemen op die digitale snelweg.
Linette Klap, Application Consultant bij UNO

Praktijkvoorbeelden


1. Hoe verkrijg ik inzicht in hoe mijn applicaties bijdragen aan mijn bedrijfsdoelstellingen en welke applicaties kan ik het beste vervangen of juist in investeren? Tijdens de webinar laten wij dit zien aan de hand van een aantal visualisaties van een fictief applicatielandschap.

2. Hoe kan ik het beste omgaan met legacy-applicaties zolang ze nog niet zijn vervangen of geüpgraded? Soms zijn oude applicaties een digitaal blok aan je been en is er nog een lange weg te gaan voordat de applicatie compleet kan worden vervangen. Wat doe je dan in de tussentijd?
Gijs Wibier, Application Consultant bij UNO

Praktische informatie

Datum 24 Juni 2021

Tijd 10:00 tot 11:00 uur.

De webinar vindt online plaats en de aanmeldlink ontvang je via de mail.

(Niet ontvangen? Check je spam mailbox)

Inschrijven voor deze webinar kan direct via onderstaand formulier.

Schrijf je in voor
Webinar: De roadmap naar jouw digitale toekomst

Wij voelen ons verantwoordelijk voor jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens.
Wil je weten hoe wij hiermee omgaan? Bekijk dan hier ons privacybeleid.

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail

Lees in deze BLOG van Elwin Vreugdenhil hoe je met de gelaagde beveiligingsaanpak van Microsoft Zero Trust je data veilig houdt met een basis en een geavanceerde beveiliging.