Deel deze pagina:
 

 Hoe geef je digitale transformatie vorm?
 

UNO infographic AVG

Voor veel organisaties is de ICT steeds meer de doorslaggevende factor om succesvol te zijn en te blijven. Veel organisaties zijn bezig zichzelf opnieuw uit te vinden. Maar hoe geef je die digitale transformatie vorm in deze snel veranderende omgeving?  Door de grote technologische veranderingen is het voor bedrijven vaak lastig deze transformatie alleen te doen. UNO wil daarom helpen met het Explore & Innovate programma.

 

Explore & Innovate een continue programma 

In dit programma koppelen wij onze technische kennis aan de doelstellingen van bedrijven om zo samen nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Het delen van informatie en de dialoog met klanten en partners zijn daarbij essentieel voor het goede resultaat. Met die informatie kunnen we in kort cyclische stappen (agile) nieuwe technologieën toepassen. Uitgevoerd door ons of samen met partners. Het is dus een continue programma waarin de volgende fasen doorlopen worden:

  1. Delen van innovaties
  2. Aanrijken van de juiste tools
  3. Opstellen van een tranformatie strategie
  4. Product of dienst innovatie

Op deze manier kan de gebruiker overal zorgeloos werken nu en in de toekomst.  “Welcome to your future workspace!” 

(afbeelding)

Programma

Binnen het programma is de input van klanten zeer belangrijk bij het bepalen van de inhoudelijk thema's.  In onze eerste Explore&Innovate sessie "welcome to the future workspace" nemen we je mee naar de toekomst en zullen in alle relevante trends de revue passeren. Dit is ook het moment waarop wij graag in gesprek gaan met klanten om zo specifieke input te krijgen. Zo kunnen we dan de sessies van het vervolg programma nog beter vormgeven. Om te kunnen starten hebben we volgende thema's op het programma staan, die we dan wel alleen of samen met een partner zullen bespreken:

  • Internet of Things
  • De goudmijn die data heet (Power BI)
  • Dashboard as a service
  • Security
  • Continuïteit en communicatie

(tekening) 

 

Benieuwd naar de werkplek van de toekomst? Geef je snel op! 

Tijdens onze eerste Explore en Innovate sessie op 7 februari nemen we je mee naar de werkplek van de toekomst. Trendwatcher, futurist en internationaal topspreker Richard van Hooijdonk laat je op bevlogen wijze kennis maken met ontwikkelingen als robots, internet of things, biotech en de impact hiervan. Vervolgens maakt Noor Ferket, UNO’s directeur een vertaling naar de werkplek van de toekomst. Hierbij zullen alle relevante ICT trends van de komende jaren, o.a. op basis van Gartner, de revue passeren. Dit is ook het moment waarop wij graag in gesprek gaan met deelnemers om zo hun specifieke vragen en wensen helder te krijgen. Zo kunnen we dan de sessies van het vervolg programma nog beter vormgeven. Aansluitend is er volop gelegenheid onder genot van een lunch in het restaurant van de Haagse Toren met elkaar van gedachten te wisselen. Geef je snel op want het aantal plaatsen is beperkt! 


* Wij voelen ons verantwoordelijk voor jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens. Wil je weten hoe wij hiermee omgaan?  Bekijk dan hier ons privacybeleid.


Explore_innovate fromulier