Houd data veilig, zowel binnen als buiten je organisatie!

 

De moderne werkplek levert veel gebruikersgemak. Je kunt werken waar en wanneer je maar wilt; samenwerken en informatie delen met iedereen, binnen en buiten jouw organisatie. Bedrijfsdata staat dan ook steeds vaker verspreid over verschillende plaatsen. Hierdoor is de kans groter op zwakke plekken, aanvallen, datalekken en de daarbij behorende risico’s. Heb jij de zwakke plekken voor jouw organisatie in het vizier? En heb je de juiste maatregelen genomen om je tegen de risico’s te weren?  

Iedere 39 seconden vind er ergens een hack plaats en iedere seconde worden er bijna 200 records aan vertrouwelijke persoonsgegevens gelekt. Het is niet meer de vraag of maar hoe jij de constante uitdaging aangaat om data binnen en buiten de organisatie vertrouwelijk en veilig te houden. UNO wil je daarbij helpen en nodigt je van harte uit voor het Explore & Innovate programma, waarin deze keer digitale veiligheid centraal staat. De inspiratiesessie vult UNO samen in met enkele van haar “security partners” Threadstone en Veeam en vindt plaats op vrijdag 31 januari 2020 op een zeer toepasselijke locatie; in het gebouw van The Hague Security Delta. 
Het thema van deze inspiratiesessie is: “Hoe beveilig je de werkplek van de toekomst?” 
 

Wat ga je leren?

  Veiliger digitaal samenwerken, zowel binnen als buiten je organisatie! 

   Centraal in deze sessie staat de data waar we dagelijks mee werken. Misschien wel een van de meest waardevolle assets van iedere instelling of onderneming. Tijdens deze sessie gaan we in op de verschillende lagen in het IT landschap en welke bescherming voor deze lagen van toepassing is. De werkplek van de toekomst, waarbij we steeds meer online doen, brengt uitdagingen met zich mee die een andere aanpak voor informatiebeveiliging vereist. Deze onderwerpen komen tijdens de sessie aan bod: 

   • Waar staat mijn data eigenlijk? 
   • Hoe houd ik mijn IT middelen veilig? 
   • Wie kan er bij mijn data en hoe houd ik daar controle op?  
   • Hoe voorkom ik dat mijn bestanden in verkeerde handen komen? 
   • Wat als er toch iets gebeurt met mijn data? 

   Helaas is er geen one-size-fits-all wanneer het gaat over informatiebeveiliging en daarom geloven wij in een gelaagde aanpak. Een aantal basisonderdelen op het gebied van beveiliging zijn voor iedere organisatie een must-have en daar bovenop zijn, afhankelijk van bedrijfsspecifieke risico’s, verschillende keuzes mogelijk. In deze sessie willen we je helpen bij het maken van deze keuzes.  

    
    

   Programma, waar en wanneer?

   VRIJDAG 31 JANUARI 2020
   THE HAGUE SECURITY DELTA
   Wilhelmina van Pruisenweg 104
   2595 AN  Den Haag 

     9:30 uur   – Ontvangst 
   10:00 uur – Welkom door The Hague Security Delta 
   10:15 uur – IT Security 2020, een gelaagde aanpak door UNO 
   10:30 uur – Inzicht in en verbetering van informatiebeveiliging door Threadstone 
   11:00 uur Pauze 
   11:15 uur – Back-up en disaster recovery en de Public Cloud door Veeam  
   11:45 uur – Data in de Cloud, samenwerken in Microsoft 365 door UNO 
   12:30 uur – Lunch  

   Aanmeldformulier "Hoe beveilig je de werkplek van de toekomst"
   Security workshop door Veeam, Threadstone en UNO
   31 januari bij The Hague Security Delta in Den-Haag


   Geef je snel op! Aantal plaatsen is beperkt!  

    

   * Wij voelen ons verantwoordelijk voor jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens. Wil je weten hoe wij hiermee omgaan?  Bekijk dan hier ons privacybeleid.