Benieuwd hoe IoT je werkplek gaat veranderen?

UNO wil je daar graag antwoord op geven en nodigt je van harte uit voor het Explore &Innovate programma waarin deze keer Internet of Things centraal staat. De inspiratiesessie vult UNO samen in met haar Internet of Things (IoT) partner SWYCS en deze vindt 17 mei plaats in het moderne, energievriendelijke gebouw van de Hartstichting. Een klant waar UNO trots op is! 

IoT heeft, bijna meer dan elke andere ontwikkeling, een positief effect op hoe mensen hun werkplek ervaren. Denk hierbij aan efficiëntere (werk)processen, duurzaamheid, slim en digitaal gebouwenbeheer, preventief onderhoud. Dit vraagt allemaal om een combi-natie van goede en tijdige advisering en bundeling van beschikbare technieken. Tijdens de tweede Explore & Innovate sessie zullen Noor Ferket van UNO en Paul Geerts van SWYCS uitleg geven wat IoT nu precies is en welke oplossingen op dit gebied zinvol zijn voor je werk-plek. Tevens zal in kleinere tafelsessies, o.l.v. een specialist, gebrainstormd worden over mogelijke toepassingen in je eigen branche/ bedrijf. Aansluitend is er volop gelegenheid om onder genot van een lunch met elkaar van gedachten te kunnen wisselen.

UNO infographic AVG

 

Explore & Innovate, een continue programma dat helpt bij digitale transformatie 

Voor veel organisaties is de ICT steeds meer de doorslaggevende factor om succesvol te zijn en te blijven. Veel organisaties zijn bezig zichzelf opnieuw uit te vinden. Maar hoe geef je die digitale transformatie vorm in deze snel veranderende omgeving?  Door de grote technologische veranderingen is het voor bedrijven vaak lastig deze transformatie alleen te doen. UNO wil daarom helpen met het Explore & Innovate programma. 

Het Explore & Innovate programma is een continue programma, waarin wij onze technische kennis aan de doelstellingen van bedrijven koppelen om zo samen nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Het delen van informatie en de dialoog met klanten en partners zijn daarbij essentieel voor het goede resultaat. Met die informatie kunnen we in kort cyclische stappen (agile) nieuwe technologieën toepassen. Uitgevoerd door ons of samen met partners. Zo hebben we al een inspiratie sessie staan voor De werkplek van de toekomst, De goudmijn die data heet (Power Bi), en andere. Meer weten? Kijk dan op Explore & Innovate.  


Programma

  9.30 uur  Ontvangst
10.00 uur  Welkomstwoord, Noor Ferket
10.10 uur  Paul Geerts neemt je mee naar de wereld van IoT
11.10 uur  Brainstorm in tafelsessies over mogelijke IoT mogelijkheden in branche/bedrijf
12.15 uur  Lunch

Aanmeldformulier Explore & Innovate
"Hoe IoT je werkplek gaat veranderen"
17 mei bij de Hartstichting in Den-Haag 


Geef je snel op! Aantal plaatsen is beperkt!

 

* Wij voelen ons verantwoordelijk voor jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens. Wil je weten hoe wij hiermee omgaan?  Bekijk dan hier ons privacybeleid.