Advies

Met doordacht advies recht op het doel af

Ik wil iets bereiken en heb daarvoor een IT-oplossing nodig, maar hoe bewaak ik dat dit ook gaat lukken? Mijn IT-oplossing levert mij niet wat ik ervan verwacht, wat gaat er mis? Is mijn IT-oplossing wel goed en veilig ingericht voor de lange termijn? Om te komen tot een IT-oplossing die aansluit bij jouw wensen, loont het om tijd te steken in bovenstaande vragen. Dankzij een goed doordacht advies wordt duidelijker wat het einddoel is. Dat voorkomt verrassingen of teleurstellingen, maar bovenal zorgt het voor een kwalitatief beter traject richting dat ene doel. Advies van UNO zorgt voor de uitgangspunten die aansluiten bij jouw wensen.

Consultants met praktijkervaring

De advies- en consultancydiensten van UNO zijn onderdeel van ons team Projecten. Onze consultants zijn stuk voor stuk ervaren projectengineers met veel IT-kennis en -ervaring uit de praktijk. De UNO-thema’s en UNO-oplossingen zijn in veel gevallen de kapstok voor een adviestraject. In onze werkwijze benaderen we de verschillende stakeholders die met het project te maken hebben, zodat we een brede visie op jouw vraagstuk ontwikkelen en een zo gedegen en compleet mogelijk advies kunnen geven.

Concrete voorbeelden

Een aantal voorbeelden waarbij onze advies- en consultancydiensten van meerwaarde kunnen zijn:

  • Onderzoek naar de keuze voor een type cloudplatform;
  • Advies over de inrichting van Sharepoint;
  • Beveiligingsadvies rond netwerkinfrastructuur;
  • Second opinion bij klachten over performance.

Wat is jouw uitdaging? Wij helpen je graag verder!

Voordelen

Consultants met praktijkkennis en -ervaring.

Korte lijnen met projectengineers.

Helder advies dat aansluit bij de wensen van jouw organisatie.

Integraal onderdeel van het Projecten Team.

Klant cases

‘Met UNO volledig ontzorgd op IT gebied met volle aandacht voor cyber security”

— Joris den Bruinen Directeur HSD

Advies­diensten

Whitepaper

Wil jij je organisatie ook efficiënter laten samenwerken vanaf ieder locatie, ieder moment en vanaf elk apparaat? Download nu onze whitepaper over de Werkplek van de Toekomst.

Wij voelen ons verantwoordelijk voor jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens. Wil je weten hoe wij hiermee omgaan? Bekijk dan hier ons privacybeleid.

Toegepast bij deze diensten

Met UNO’s Hybride Cloud combineren we de voordelen van Public Cloud met die van Private Cloud. Op deze wijze kun je per omgeving de betreffende voordelen benutten.
Je wilt je data en toepassingen het liefst op één veilige plek houden. Tegelijkertijd wil je gebruik maken van de voordelen die de Werkplek van de Toekomst te bieden heeft?

Andere gerelateerde diensten

Security

Van de absolute basis van IT-beveiliging zoals back-ups en anti-virusoplossingen tot complexere oplossingen als geautomatiseerde pen-tests, disaster recovery oplossingen en alle Microsoft 365 securitytoepassingen.

Servicedesk

Bij UNO zorgen we ervoor dat al jouw systemen werken. Toch kan er altijd iets gebeuren waarvoor hulp moet worden ingeschakeld. Als gebruiker wil je met jouw vragen over ICT-systemen en mogelijke storingen terecht kunnen bij iemand ...

Beheer

Als organisatie wil je je het liefst op de primaire taken en doelstellingen richten. Daarvoor heb je een stabiele, goed functionerende IT-omgeving nodig waarover je je geen zorgen hoeft te maken. Dat kan alleen wanneer de IT-omgeving...

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Advies

070-3300010

Stel een vraag

E-mail

Lees in de nieuwe BLOG van Elwin Vreugdenhil alles over het net gelanceerde Microsoft Viva Platform en hoe dit je organisatie helpt om ook na corona verbonden, flexibel en productief te blijven.