Collage_inspiratiesessie2_072024

Geslaagde UNO Copilot inspiratiesessie. Laat AI ook voor joú werken!

Na een zeer goed ontvangen eerste Copilot voor Microsoft 365 Inspiratiesessie, hebben we afgelopen donderdag de tweede groep enthousiaste deelnemers verwelkomd.  

Bijna wekelijks zien we meer en betere voorbeelden van hoe we Copilot in onze dagelijkse werkzaamheden kunnen toepassen. Bart Landsmeer toont in een live demo hoe je Copilot een grote exceltabel met financiële data laat analyseren en conclusies laat trekken. Deze conclusies verwerkt hij binnen Copilot voor Word en Powerpoint in een plan van aanpak en een mooie presentatie. Cruciaal hierbij is de juiste prompting!

Angelo en Mark-Peter benadrukken vervolgens het belang van security en het op juiste wijze inrichten van de Microsoft omgeving. De sessie wordt afgesloten met een concreet stappenplan voor de implementatie van Copilot. Een van de belangrijkste stappen hierbij is om vóór de volledige uitrol van Copilot in jouw organisatie, eerst met een kleine groep stakeholders van belangrijke afdelingen te bepalen hoe zij het beste van Copilot gebruik kunnen maken. Op basis hiervan kan Copilot dan succesvol verder uitgerold worden in de gehele organisatie.

De reacties waren wederom erg positief. Het leuke is dat we dit in een kleine groep doen waardoor de sessie interactief is. Een vervolgsessie voor 5 september staat inmiddels al, dus klik hier om je in te schrijven.

Ervaar hoe Copilot kan bijdragen aan jouw bedrijfsgroei!

Schrijf je nu in voor UNO’s Inspiratiesessie voor Copilot en ervaar hoe deze persoonlijke AI-buddy kan bijdragen aan jouw bedrijfsgroei!

Direct contact met een specialist
die jou écht verder helpt

  • UNO Servicedesk: voor praktische en complexe, technische vragen
  • UNO’s digitale strategen: voor advies over de Cloud en jouw Werkplek van de Toekomst
  • UNO Customer Success Team: voor advies over Cloud Adoptie, IT-trends en overige vragen.

Wij luisteren en staan voor je klaar!

UNO Servicedesk

070-3300502

UNO Customer Succes Team

070-3300010

Stel een vraag

E-mail